24 hozzászólás a “A-Team képecskék” bejegyzéshez

  1. Egyik kedvenc sorozatom volt, nagyon várom, de a képek alapján kicsit több lesz benne a “fegyverezés” mint a sorozatban… A második képen még rendes szolgálatban vannak?

  2. Sok nem derül ki, csak annyi, hogy Liamnak jól áll Hannibál szerepe. A szereposztással elégedett vagyok, és szerintem senkinek sem lehet egy rossz szava sem.

    A remek színészek megvannak. Egy jó csaj megvan. Már csak az ütős akciók, látvány és sok humor kell, és nem lesz hiba.

    Ennél többe nem nagyon reménykedek, de lehet, hogy nem is szükséges.

  3. minden adott, hogy jó filmet csináljanak. jók a színészek, nem kell bazinagy anyagi forrás (mondjuk egy star trekhez képest) és ugye az egész tévésorozatként is remekül működött, szóval nem lenne szabad elrontani egy béna történettel vagy rendezéssel.
    reméljük a legjobbakat

  4. A Liam Neeson-os kép hatalmas, nagyon eltalálta a karaktert, pedig amikor hallottam, hogy ő lesz Hannibal, kicsit féltem valahogy nem éreztem passzolósnak. Most meg azt mondom az összes szereplő közül a legjobb :-)

  5. Csak 1 kérdés? RFről hol a tonnányi fux? Vágom h. az Mr.-T
    imidzse de valahogy hiányzik :>.

  6. Én valahogy nem érzem át a lelkesedést, soha nem bírtam megnézni egyetlen epizódot sem ebből a gagyi sorozatból. Vajon mikor jön a mozikba az új Nájtrájder? :P

  7. Én valahogy nem érzem át, hogy flamelni kell olyannál amit sosem szerettél. Még ha szeretted volna és most “jaj elrontják” akkor megérteném.

  8. Nem flémelni akartam, tényleg nem értem a hypeot. Mondjuk ellenérzésembe valószínűleg belejátszik, hogy (akkor még csak jövendőbeli) anyósom viszont imádta :)
    Ezek szerint a Knight Rider gagyi, ez nem? Komolyan kérdem.

  9. Egyre jobban várom, sőt talán idén ez érdekel a legjobban. Remélem nem rontják el, eddig biztató a dolog.

  10. Menőmanó film,csak kicsit tul van dramatizálva pár akciójelenet, Ironman mellett én is ezt várom leginkább,nameg a Clash of titanst.

  11. Valamikor ezek Knight&A team lehet nem a legmagasabb szinten de hozzá tartoztak korom tv~jéhez…
    Ma már nehezen menne le talán nem is. Ahogy a szappan s a napi magyar sorozat szemét sem.

    DE mindenképp várom””’

  12. Szépfiú, meg Hannibál mellett ebben a szereposztásban félek kicsit eltörpül a másik két karakter. Remélem nem lesz belőle Asterix és Obelix 3, ami inkább volt OBELIX és asterix…

  13. A promo képek ezt vetítik előre, hisz mindegyiken Szépfiú és Hannibál van előtérben, vagy a jó csaj. A szereposztásnál pedig van egyszer Murdoc szerepére Sharlto Copley, aki District 9-ban idegenkedett, őszintén én fel nem ismertem az A-teames képeken, meg van Rosszfiú szerepére Quinton ‘Rampage’ Jackson, egy ketrec harcos, túl sok szövegre ne számítsunk… Pedig az sorozat szépen volt súlyozva, és a Murdoc-Rosszfiú szívatások mindig megadták az alap hangulatot. De legalább Rosszfiú repülés undorát nem hagyták ki ;)

  14. Hááát kíváncsi leszek rá az 1X tuti… régi nagy sorozat volt… anno kis cserkész korunkhoz hozzá tartozott… de sajna nem érzem át a bemutató alapján azt a régi fíííílinget…lehet a régi megszokott szereplők miatt… de új idők járnak…:D úh kíváncsian várom mit tudnak kihozni belőle…:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.