Shut Up. Kick-Ass.

Erre érek haza, így kell. Mekkora lenne, ha sikerülne nézősztrájkot rendezni arra a hétre, mert nem hozzák be Kick-Ass-t itthon (tippre) világpremierként. Persze nem lehet, álmodozok.

Kick Ass kurvajó posztere

Rákattintva bazinagy.

human
írta
2010. 01. 17. 23:30
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Shut Up. Kick-Ass.” bejegyzéshez

  1. Amúgy, volt már valahol a világ kerekén néző sztrájk? Elég kivitelezhetetlennek tűnik a dolog.

  2. Nicholas Cage, nem is láttam eddig.
    @lestatvenom, nem tudom de a hetvegi “Jacko koncert” után bármi megtörténhetne :D
    Ez a film is jó lesz, de próbálok elkerülni minden anyagot, persze egy plakát mindig jöhet. (am. nemrég néztem meg a Watchment, és kövezzetek meg de nekem bejött)

  3. Anthonz: nekem is bejött a Watchmen, akad sok eltérés a képregénytől, de mégis élvezhető és jól sikerült film lett szerintem.

    Trailert még nem láttam a filmből, de nagyon várós. Remélem nem cseszik úgy el mint Millar másik zseniális képregényét a Wanted-et

  4. Watchmen jó volt az eltérésekkel eggyütt is…szerintem….húúú a Wanted az de….nem tetszett….amúgy az lenne már jó ha a telibeba… képregény utolsó részét kiadnák már !!!!!!!!! Ez a plaát meg az eddigi legjobb!

  5. Trailert látván nem dobtam hátast tőle, sztem rettenet gagyi. Valami paródia cucc szeretne lenni asszem, de nagyon nem jön át a feelingje. Inkább nyomingernek tünik mint viccesnek.

  6. Kurva jó ez a plakát!
    Mi ez a nyomingerezés? Ez nem paródiafilm lesz, hanem a szuperhős szellmiséget egy olyan oldalról mutatja be, amiben nem a (nemlétező) különlegesképességgel fognak operálni a jelmezesek, hanem igazi való emberek, akik, mint a valóságban, csomó mindenben bénáznak (pl. néz magadra, amikor az első napon vagy a munkahelyeden és elbarmolsz egy-két dolgot, mert nem vagy eléggé gyakorlott)

  7. Cage a legszigorúbb! xD
    Már csak miatta is várós a film:D Szuperhős szerepben még úgysem láttam (Hopp! Ghost Rider… :D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.