A Kick-Ass is kapott egy új trailert

Az év egyik legjobban várt filmje részemről, azt hiszem nem véletlenül. Bár ezt az aktuálisan oldalt levő képből már mindenki kitalálta azt hiszem.

<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-GB&#038;from=sp&#038;vid=df8e1600-9d67-47ce-9b2b-6171d203b64d" target="_new" title="Kick-Ass - Trailer">Video: Kick-Ass &#8211; Trailer</a>

Kick-Ass fekvőposzter

És még ide is jött egy fekvőposzter, ezt teszik majd ki minden magyar moziban, hiszen világpremier lesz HAHAHAHA. Persze nem, kinn április kettő, akkor jön a Clash of the Titans is, szóval itthon még ha be is akarnák hozni a filmet, akkor sem pontosan érkezne. Mellesleg nem értem miért nem küldik ide a sajtóanyagot, hogy te human, izé, pedig úgy tűnik várja a nép egy része, a többit is be lehetne pörgetni talán. Vagy a Wanted nagyon ordas bukta volt itthon?

human
írta
2010. 02. 03. 03:55
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “A Kick-Ass is kapott egy új trailert” bejegyzéshez

  1. Tényleg egyik legjobban várt, és ez a trailer is nagyon ütött.
    Elég sok új jelenet volt benne, amit még nem láthattunk, de szerintem többet már ne hozzanak ki, lelövik az összes poént.

  2. Az első trailer után nem szabadott volna megnézni többet, sajnos én is megnéztem a másodikat is de EZT NEM FOGOM mert “Elég sok új jelenet volt benne”
    idézet: Pr13m

  3. Atyaég, eddig nem igazán vártam, de azok után hogy “With no power comes no responsibility” már biztos nézős.

    A Bad Reputation-os Freaks and Geeks beérzés zseniális választás volt, az első 2 másodperc után már vigyorognom kellett.

  4. És?

    Meg még vagy két tucat filmben volt, de míg a Clerks II-öt csak háromszor-négyszer láttam, addig a Freaks and Geeks esetében minden epizód elején meghallgattam.

    Tehát nekem ez már csak Freaks and Geeks életézés marad. bocs.

  5. Akit érdekel: már megjelent a képregény mind a 8 része, szal be lehet szerezni ( vagy letölteni ha neked sincs pénzed mint nekem:P) és majd jol lehet szídni a filmet mint a wantednál. Bár ez már alapba képregényhűbbnek tűnik. Én már nagyon várom.

  6. a Bad Reputation kábé csillió filmben és tévésorozatban elhangzott már, mert akkora közhely hogy na.

    egyébként eatshitanddie az msn-videonak, azt írta hogy a böngészőm nem kompatibilis.

  7. clarks 2 for ever
    de ez is oda fog ühümm.. b@aszni, meg hát remélem ne durroantották el az összes jó jelenetet a trailerekben:S

  8. Tele van vele a filmbuzi, én hülye meg csak most figyeltem fel rá. Látni akarom most, mekkora jó lesz már. Sex Drive-s csákó, meg a Role modeles szemüveges csóka. Nicholas Cage, na meg a Hit Girl, micsoda fenomenális szereplőgárda. Eszméletlen jónak néz ki ez a film.

  9. A forgalmazók kiszoph@tják az ordas lóf@szt, amiért mostanában csak a biztos jövedelmet hozó filmeket hozzák világpremierben.Ezért járok mostanában kevesebbet moziba, mert már minden film fent van normális minőségben, mire behoznak egy filmet.Szal innen üzenem a forgalmazóknak, hogyha nem akarnak tönkremenni, gyorsan változtassanak a hozzáállásukon, mert kick ass… :D

  10. még mindig nem jön át, hogy mitől is lesz ez olyan nagy szám. folyton a mystery men jut róla eszembe, de kétlem, hogy azt überelni tudná, holott azt se sorolnám be a top 10000-be. :)

  11. Hősök szuper erő nélkül, azért a 10éves csaj szarrá ver minden gengsztert…teljesen normális. :) Igaz a wácsmenbe is ez volt, szupererő nélkül, mégis szupererősek voltak,(legalábbis a filmben) de legalább az komolynak tűnt.

  12. Superhero movie mi, neked elment az eszed, az egy eroltetett szar volt, ebben boven van potencial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.