Black Eyed Peas: Imma Be Rocking That Body

Nos ilyen az, amikor valaki Michael bay filmeken nő fel? Egy kis McG is bejátszik. A Black Eyed Peas 10 perces “videóklippel” jelentkezett, amiben van Terminator Salvation beütés, ahtalmas táncoló robot, rengeteg CGI, pár borzasztó bluebox.. és mi a fene van?

Kisszínes kategória a sok komolykodás közé.

human
írta
2010. 02. 27. 10:01
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Black Eyed Peas: Imma Be Rocking That Body” bejegyzéshez

  1. Ennek a BEP-nek is egyre gázabb számai vannak. Ráadásul 10 perces klip? MTV-k se fogják sokat adni. Már a Bad Romance végét is lecsípik pedig az csak 5 perc körül van :)

  2. Nehéz eldönteni melyik a rosszabb, a szám vagy a klipp. A BEP ismét bebizonyította, hogy a primitív, együgyü szövegekben ök a legjobbak.

  3. Sztem jó lett a videó, igényes, van némi sztorija, grandiózus -régi MJ klippeket idézi bennem. Jó ha az előadók ilyen irányba mennek. A szám sztem sem ér egy forintot sem ez tény. A klippben ami zavart az a lens flare Star Trek-esen túlzott alkalmazása. Sajnos ahogy egyre elérhetőbb pluginek vannak ezekre úgy overuseolják őket a grafikusok is ott is ahol nem kéne. Volt még két product placement (BMW, Tuborg) mint a nagy filmekben, gondolom a klipp nagy költségvetése miatt. Azért volt itt egyedi díszlet, kellékek, járművek, motion capture, táncosok, koreográfia, stb. Nem lehetett egy olcsó cucc.

  4. trágyadomb divatbanda, idegpróbáló muzsikával, a klipp viszont szerintem basz!Sok haliwudi filmet padlóra küld ez a klipp :D Ilyen járgyány nekömis kő!

  5. Black Eyed Peas addig ért valamit amíg nem volt Fergie, az első két albumok valami baromi hangulatos underground jazzrap lett. Aztán jött ez a csaj és azóta egyre debilebb szövegileg és egyre szarabb zeneileg, jó nem akarom a silányságot a csajra kenni mert a többiek is benne vannak, de azt a csajt meg főleg nem szeretem, ronda, idegesítő és nincs egy jó száma, a klipp meg már történetében elég irónikus, mintha a mostani számaik nem abból állna hogy elmondják hogy buliznak és ismételgetik a refrént kvadrilliomszor, azon meg nem csodálkozom hogy eyecandyval meg nyúlásokkal, óbocsánat, homeagekkel próbálják látványilag eladni a zenét. Egye meg a mándruc.

  6. Kicsit megvédeném őket. Az Imma be kb a legszarabb szám az albumról (amin vannak azért jók), nem is értem miért ahhoz klippeltek. De a második az jobb, sőt a klippnek az a része elég korrekt is.

    Amúgy a BEP sztem jó kompromisszum szórakozóhelyen olyanoknak akik nem kimondottan (vagy kimondottan nem) elektronikus zene kedvelők

  7. Pá Dee: direkt ironikus a klip, akarnak egy kis street credet. Igen, az első két albumuk is jó, írtam is róla mrá a zene blogban, viszont sehol nincs sikerben ehhez képest, ők meg a sikert akarták ezek szerint.

  8. az együttessel csak egy baj van: sikeres lett és van, aki ezt nem tudja megemészteni. mindig ez van. minden énekesnek, rendezőnek csak az az albuma, klipje, filmje ér valamit, amit csak a kritizáló és még 4 ember ismert. amint egy tucatnyian megismerik, máris oda a komfortos, kvázi privát rajongás és osztozni kell:)

    szóval a BEP nem az az együttes, amely védelemre szorulna.

  9. A kliptől nem estem hasra, viszont az együttesről csak jót írhatok.

    2004-ben Jacksonville-ben akkora tetőtéri bulit tartottak még a turnéjuk előtt, hogy azt az ismerőseimmel máig emlegetjük ha összefutunk(ritkán) a campusról.

  10. human az az ő szempontjuk, ha sikerorientáltak hát sikerorientáltak, evvan. Szerintem elk*rvulták a tehetségüket de ez imho.

    Szeretném elmondani hogy nem úgy pocskondiázok valamit hogy látom hogy sikeres és nem tetszik, nem szeretek annak a nyafogásnak alapot adni hogy “nem is hallgattad meg, honnan tudod” ezért mindig úgy indulok neki egy számnak hogy nyűgözzenek le, ebből vonok következtetést, tojok rá hogy népszerű vagy sem, nyitok az újra és van hogy nem csalódok, de az fehér holló.

  11. igazi mainstream klipp, nincs ezzel az égadta világon semmi baj szerintem. nem halgattam még az új BEP albumot, de nekem még a zene is bejött. tetszettek a ritmusváltások, inkább egy 10 perces mixre hasonlít, mint egy nagy tömbre. nem untatott és ez nagy szó, úgyhogy én díjjazom.

  12. Fergie észbontó:) Nekem bejön a csaj nagyon:)
    A klip érdekes próbálkozás, de ha már fantáziálgatás, akkor a Meet Me Half Way klipjük jobb lett, zeneileg is.

  13. A videóklippek szoktak ilyen hosszúek lenni, csak aztán mindig jól megvágják őket a zenecsatornák számára.
    Egyébként meg lehetne említeni Chris Brown transformeres klipjét, ami ugyancsak nem semmi. tehát nem csak BEP tud előrukkolni ilyen cuccokkal.

  14. Szerintem a Black Eyed Peas-nek csak pár jó száma van, ez az Imma be pedig szörnyű. A másodikon viszont nem annyira rossz – amúgy egyedül a meet me halfway az, ami még ér valamit az új albumukból. A klip szerintem pedig röhejes.

  15. a szám második felében sztem Fergie hangja irtó vicces ezzel a béna elváltoztatással : D plusz ahogy közben a robot táncol… ha ilyen elektronikus irányba fognak haladni továbbra is akkor tényleg sajnálom, hogy nem igazodik az együttes sorsa az album címéhez.

  16. Én szeretem a BEP-t az egyszerű szövegű számaik ellenére is.Van egy pár számuk amit nagyon szeretek,pé a Meet me half way,ami szerintem baromira jó.De ez a 2(?) szám valami borzalmas ebben a klipben.Nagyon szar ez a nem enyhe elektronikus beütés benne,nekem rohadt idegesítő.A klip meg biztos,hogy sokba került meg és sok munka volt rajta,de szerintem egy kalap szar.:D

  17. Hát nem tudom srácok, hogy mi szar, meg mi nem az, de úgy érdemes véleményt mondani dolgokról, ha tudtok is róla valamit. Ha tetszik, ha nem a BEP a világ jelenlegi legsikeresebb zenekara, csak pár tény: tavaly ők adták a el a világon a második legtöbb albumot, 26 hétig (fél évig) vezették az amerikai slágerlistát, ez eddig még soha senkinek nem sikerült, se MJ-nek, se Beatles-nek, senkinek. Ja, és most kezdték a turnéjukat Amerikában, mindenhol telt házasak, májustól jönnek néhány Európai városba, de pl. Londonban négy este lépnek fel az O2 arénában, Párizsban meg három koncertet is adnak, mert pillanatok alatt elkapkodták a jegyeket. Eléggé úgy tűnik, hogy rajtatok kívül elég sok embernek ez a “szar” kell. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.