Legend of the Guardians-előzetes

Ha az akció közben lassításokból nem jöttetek volna rá, ez a Zack Snyder (300, Watchmen) által rendezett animácós film, ami idén érkezik majd. Kár, hogy ezt sehol nem említik a trailerben, helyette inkább “A Happy Feetet készítő animációs stúdiótól”, ami vicces, mintha Pixar lennének és ilyesmivel villoghatnának, pedig inkább elijeszt a filmtől. De mindez valahogy lényegtelen, hiszen elsőre hiába vicces a harci sisakos bagoly, basszus, ez akkor is jól néz ki.

Yahoonál HD

28 hozzászólás a “Legend of the Guardians-előzetes” bejegyzéshez

  1. Sisakos bagoy :DDD Röhögögörcs,szárnyal kovácsolták biztos. Nem sok aggyal van megáldva aki ezt kitalálta,de a látványtervezők jó munkát végeztek, kinézetre egyáltalán nem rossz.

  2. Hát nem mondom…meglepődtem a traileren. :D Amikor a sisakos begoly belibbent a képbe, mondom wow.
    De aztán a Happy Feet kiírás után már mindent értettem. :)
    Látványra csodás, történetre meglássuk.

  3. StormshadoW: Beszélő bagoly:DDD

    Számomra érdekesnek hat, happy feetet inkább ne is említették volna…

  4. Hát a trailer alapján tényleg nem lesz nagy sztorija, de cselekménye sem. Kb annyiból állt, hogy különböző helyszíneken meg időjárási elemeknek kitéve repkednek mintha muszály lenne. Valami izgibb jelenetet nem találtak? Baglyon kívül meg nem is lesz benne más?

  5. Zack úgy néz ki minden “műfajban” bepróbálkozik. Eddigi 3 próbálkozásából 3 a földhöz vágott, szóval kiváncsian várom!

  6. Nemtom fura. Egy két jeleneten bekönnyeztem olyan szép volt pedig msotanában cgi cuccokon ritkán csodálkozok ( pl Alice is tök hidegenhagy). De ezek a mimikák meg cuki beszélő állatok. A Happy feetnél oké volt mer táncoló pingvinek ( én mellesleg azt szerettem, sztem mókás volt). Sztem a baglyok nem cukik, kicsit parásak inkább. Lehetne ez valami komolyabb is. Ja meg a zene….tök szubjektiv de már nagyon elegem an a Jared Leto projektből.

  7. Jól néz ki. A trailer alapján hozza azt a színvonalat, amit egy animációs filmtől elvár az ember.

  8. Jó trailer, nekem tetszik. A Zene nagyot dob a hangulatán. (30 seconds to mars – Kings and Queens)

  9. Beszélő bagjok,tényleg csupa móka kacagás :DD Én messziről elkerülöm a beszélő állatkás filmeket,mióta elmultam 6 éves,valahogy nem ez indítja meg a fantáziám :))

  10. Ez így nagyon fure lett hirtelen, mert Snyder-től ilyet nem vártam. A Happy Feetes reklámozás tényleg nem igazán bizalomgerjesztő. A beszélő bagollyal meg nem tom mi a gond egyeseknek, az animációs filmekben általában olyan dolgok beszélnek, amik nem tudnak.

  11. Cím alapján lövésem nem volt, mi lesz a film, megnézem a videót erre baglyok… Hát, számomra ennyiből ez a világ egyik legérdektelenebb filmje. Nem tudom, mit lehet ebből kihozni. Nem tudom elképzelni, hogy valaki komolyan gondolta, hogy ezt a filmet le kell gyártani.

  12. Ez nagyon jónak néz ki…:) Várom. Érdekes alaptörténet. Bár nem minden tiszta, mert ha látom hogy jó film lesz mindig beletekerek vagy már az elején megállítom az előzetest. Ő is így járt.:D

  13. Narim: A véleményed alapján belőled soha nem lesz író! Különben is, ha nem baglyokkal csinálják a filmet, hanem struccokkal, vagy más állatfajjal, akkor mi van?! Ez is, mind általában a legtöbb animációs rajzfilm a gyerekeknek, vagy a családnak szól. Nem azoknak, akik egyből lefújjozzák, mikor még azt sem tudják, hogy miről fog szólni, satöbbi…satöbbi… satöbbi…

  14. nekem nagyon bejön, nemtudom mit kell izélni a baglyokkal minden egyes fórumon, jót tesz végre egy kis vérfrissítés a 100szor ellőtt hősies történeteknek a látvány meg hibátlan – nézős

  15. Simán az eddig általam látott legjobb trailer, jelölném is ha lenne mondjuk az “év trailere” címre.
    Engem spec az animációs filmek jobban szórakoztatnak mostanság, mint akármelyik felhypolt cgi-s világrengető újítás.

  16. ez sztem nagyon ottvan. beszélő baglyok… és? sztem marha jó :D igaz tipikus hősies/hőssé válós sztori, de sosem az alapkoncepció számít (najó persze de, azis) hanem a megvalósítás… (ja és még annyit h a 30 secs 2 mars zene sztem nagyon passzolt… végig borzogatott vmi mig néztem a trailert :D)

  17. Seth: Egyetértek veled! A zene az előzetes közepétől a végéig nagyon mellbevágó volt! Nagyon jól kitalálták, profi munkát csinált az, aki összevágta. Függetlenül attól, hogy jó lesz-e a film vagy sem. Pedig a kaszálás lényege pont ez lenne vagy nem? Minél több embert a moziba csalogatni, vegyék meg a jegyet és a többi már csak ízlés dolga! Az Avatar előzetes óta nem láttam ilyen jót, de nekem még attól is jobban tetszett. Talán jó hangulatban talált el, nem tudom, de most is ez a véleményem! Amúgy az Avatar jó film!

    No, majd meglátjuk mi lesz a baglyokból is! :D

  18. OFF

    Human, nem vágok fel semmire, nyilván elolvastam a szöveget is, de abból nem gondoltam, hogy végig baglyokról szól. Egy sisakos bagolytól meg még igazán szólhat bármiről. De aztán megnéztem a trailert, és rájöttem, hogy ez nem az én filmem lesz. Ennyi.
    Nem célom kötekedni senkivel, csak leírtam a véleményem a trailer alapján, mint bárki más.

  19. Hát, bizony hatalmas problémák ezek…egy sisakos bagoly tutira nem reális, de mondjuk sanszos, hogy beszélő fűz anyók, meg repülő szőnyegek sem fordulnak elő minden bokorban, szóval akkor az egész “mesebiznisz” eláshatja magát…egek!

    Jól néz ki, a zenét eltalálták, a hangulata elkapott, majd megnézem.
    Én legjobban éppen a baglyoknak örülök, szeretem, ha új dolgokat hoznak be, eddig jó ötletnek tűnik…hogy milyen lesz, majd meglátjuk.

  20. Nagyon várom, eddigi filmjeivel megfogott Zack, mindegyik tetszett! És a Happy Feet-ről ne is beszéljünk. Csak az animátor csapat ugyan az, Zack-nek nem volt köze a Happy Feet-hez. Csak így tovább.

  21. Na elég volt!

    KÖNYV SPOILLLER

    Aki csak annyit vár a filmtől, ami a trailer-ben van annak elmondom:
    Mintha minden trailer az egész filmet elmondaná hahó! Nagy fenét, olvastam a könyvet, persze csak az elsőt (a többi mo-n nem kapható :( )és Snyder az első hármat filmesíti meg és Rohadtul lesz cselekménye és nem csak össze-vissza fognak repülni!

    Először is van Soren a Gyöngybagoly és családja. Majd Sorent elrabolják és elviszik a Szent Ególiuszba ott találkozik Gülfi-vel és most nem akarok semmit lelőni, ezért csak annyit mondok, hogy rossz dolgok folynak a Szent Egóban és jó néhányan otthagyják a fogukat, de Sorennek és Gülfinek (tündérbagoly) sikerül megszökniük. És az egészben az ad nekik erőt, hogy amit Sorennek az apja mesélt -> legenda az őrzőkről, és a Ga’Húl ról…

    !!!Talán spoiler!!!

    Amikor kijutnak … és utána megpróbálnak eljutni a nagy GA’HÚL fához, ahol talán a családjuk is ott van, mert mindenki eltűnt és itt van vége a könyvnek, nagyon izgalmas és látványos néhol elég vérengzős. Remélem, hogy meghagyják a magyar szinkronban a neveket. És Snyder elég jól fogja adaptálni.

    Első könyv: The Capture / A Katlan titka
    Második könyv: The Journey
    Harmadik: The Rescue
    Ne hogy valaki még egyszer azt mondja, hogy nincsen story-ja mert ez egy 15 kötetes sorozat és baromi jó!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.