Repo Men-előzetes felnőtteknek

Általában külön traielrvágó csapatok vannak, nem a rendező dobja össze a bemutatókat. Ez most nem az az eset. Az alábbit már cska azért is érdekes lehet megnézni, hogy lássuk a rendező milyen módon képzeli el a film rendes reprezentálását a médiakampányban. Na meg azért, mert lőnek és véres, Jude Law akcióhősködik.

human
írta
2010. 03. 10. 02:27
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Repo Men-előzetes felnőtteknek” bejegyzéshez

  1. jó, hogy az egész történetet el nem mesélik =/
    azért a bousman által kreált látványvilág jobban bejött ennél a high-tech-esnél, de maga a film asszem még így is figyelmet érdemlő alkotás lesz/lett.

  2. remélem ez nem a műfajmegtévesztős trailer. meg, hogy nem a lényeget lőtték el benne.

  3. Jude Law, még most sem értem miért övé ez a szerep, Willis bácsi golyófeje jobban illett volna ide. Egyébként egész pofás filmnek ígérkezik.

  4. kicsit sokat elmesél és sztem a zene nagyon nem illik alá de ettől függetlenül “moziban nézős” :)

  5. Tetszik a téma és mellesleg még Whitakert is birok, szerintem kiváló szinész!!!

  6. Whitaker marha király színész! Lawnak meg kell esélyt adni, Willis meg már kifelé öregszik azért kissé, persze ettől függetlenül badass John Maclane ;)

    sztem jó ez a páros, mert váratlan

  7. Most néztem meg ! Igen igen igen jó film ! Ajánlom mindenkinek ! Nem akarom lelőni benne a poént, de baszott jó a stílusa és maga az egész… jó lett!

  8. Rendesen lekoppintották a Genetic Operát… Annak a látványvilága nekem is jobban tetszik, de hát ennek ismertebbek a színészei, ennek nagyobb sikere lesz… :/

  9. Bukott? Ejj pedig jó kis film! Nem volt neki elég nagy marketingje sztem, bár kitudja én is csak filmbuziról értesültem róla először! Amcsiknak is meg kéne tanulni magyarul és többet kéne látogatniuk ezt az oldalt! Muhahaha:D:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.