Fincher kezében a The Girl with the Dragon Tattoo-remake

Kelet után most a svéd filmekre buknak az amcsik? Vagyis ez esetben is könyvre, ahogy a Let Me In-nél. Ezúttal Fincher nézte ki magának a Sárkánytetoválásos lányról szóló könyvet, aminek rendesen lefordítva jobb címe lenne, hiszen a Nőgyűlölő masszívabbnak hangzik.

original title in Swedish: “Män som hatar kvinnor” – “Men Who Hate Women”

A Sony stúdió vágta Fincherhez a pénzt, és hát a Final Cut jogát, így nem is hagyja őket szerintem hoppon. Mellesleg ez lesz az első remake-je Finchernek. Hm. A forgatás szeptember-október környékén kezdődne még idén, a főszereplő lánynak pedig Carey Mulligan vagy Kristen Stewart van pletykálva jelenleg, de addig még sok víz lefolyik a Mississipin.

De persze mindezek előtt a “Facebook”-filmet láthatjuk majd tőle.

4 hozzászólás a “Fincher kezében a The Girl with the Dragon Tattoo-remake” bejegyzéshez

  1. Stewart kisasszony habár Fincher Pánikszobájával vált ismertebbé szerintem nagyon elhanyagolható kvalitásokat mutatott fel ehhez a szerephez. Be kell valljam ebbe a véleményben nagyobbrészt homár-Bella szerepe és az eredeti feldolgozás kiváló színésznője Noomi Rapace is közrejátszott, utóbbihoz képest Stewart egészen semmilyen.

    Finchernél jó kezekben van ez a véres, és igen erőszakos bűnügyi történet, de egyenlőre azon vagyok más főszereplővel. Bár, egy erős színészvezetéssel még meglepetést okozhat, talán.

    A svéd filmfeldolgozást mindenkinek ajánlom, különleges sötét hangulatot áraszt mindhárom Millennium-rész.

  2. Stewartot nem tartom megfelelő színésznőnek a szerepre. Itt azért komolyabb érzelmeket is el kell tudnia majd a szereplőnek játszania + ott vannak a meztelen/szex jelenetek is. Nem hiszem, hogy vállalná.

    Hirtelen nem is tudom kire lehetne osztani a karaktert. Talán Ellen Page…. esetleg Dakota Fanning lenne megfelelő, ha idősebb lenne pár évvel.

    De a cikkben szereplő 2 nő közül mindenképpen Carey Mulligan-re szavaznék.

    Bár Noomi Rapace után furcsa lesz más nőt látni a szerepben…

  3. Hmm, Noomihez hasonló szinésznő, nekem inkább Michelle Rodriguez ugrik be (talán a Girlfight miatt), de el tudnám képzeli Lisbethként.
    A svéd eredetiket én is csak ajánlani tudom. Nemszaroz, odabasz, csavarint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.