Zavart a Friday 13-remake?

Nyugi, jelenleg úgy néz ki, hogy legalább nem folytatják egy második résszel. Most látom, hogy alapban nem írtam a remakeről, nem is merek, mert minden horroros megverne. Na jó, mielőtt félreértitek, nem 10/10, de azért ha azt nézzük, hoyg a H2 milyen fos volt, ahhoz képest egész jól eltelt vele az idő. Na mindegy.

Amúgy a remake annó jól nyitott, de a második hétre nagyot esett. Így végül ezt tették vele.

11 hozzászólás a “Zavart a Friday 13-remake?” bejegyzéshez

  1. A sok remake közül ez még viszonylag elég jól sikerült. Nem tökéletes, mert igazából semmi újat nem hoz bele, de egy laza kikapcsolódásnak teljesen korrekt. A zenéje meg néhol elég nagyot üt, nekem legalábbis nagyon tetszett (a zenéje).

  2. Elvileg már be volt jelentve augusztus 13-ra a premier, de jelenleg sehogy se állnak a filmmel, úgy néz ki, hogy nem nagyon lesz folytatás. Ezt én nagyon sajnálnám, mert szeretem a Péntek 13. sorozatot. A legutóbbi rész meg nem volt a legjobb, de volt már ennél rosszabb is a sorozatban.

  3. Desmond Wallace: az jó rég lehetett bejelentve :) Nekem nem is rémlik így hirtelen, nem lehet hogy csak valaki betippelte mert az volt idén péntek 13 még?

  4. human: Még tavaly, a premier után jelentették be nem sokkal, aztán jegelték a témát. Még arról is volt szó később, hogy próbálnak majd javítani az összképen a 2. részben, mert a rajongók felől sok kritikát kaptak. Ráadásul téli kaszabolást ígértek a Kristály-tóhoz, mert ilyen még nem volt.

  5. winnie:
    Igazából tényleg nem remake, de azért mégis az első 3 Péntek-film történetét dolgozták fel benne.

  6. Desmond Wallace: ez a “téli kaszabolás” nekem is rémlik valahonnan, bár én se tudom hol olvastam. Nekem is kedvenc a Friday the 13th sorozat, bár vannak nagyon gyenge részek is (a legutolsó nem ilyen).
    Szerintem jöjjön új rész, csak próbálják egy kicsit “komolyabban”, odafigyeléssel összehozni! Azt a zenei effektet, ami minden részben benne van, azt meg ne hagyják ki.

  7. Heh, nekem nagyon tetszett. Bár a Jason X is bejött, pedig azt sokan lehúzták :D mégis nagy kedvencem.

  8. Nem láttam mindegyik részt, de a látottak közül ez benne van a jobbak között. Szerintem minden benne volt, amit egy Péntek 13 film-be kell. Viszonylag nem rossz szinészi alakítás, jó történet, sok vér és persze Jason Voorhees-tól megszokott “mészárlás”. Összességében jó film volt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.