10 másodpercnél kevesebb Jonah Hex

Megérkezett a teasertrailer teasere. Mert ekkora hypeos a film? Hát nem. Viszont az poén, hogy már tök közel van a premier odakinn, de még csak most jön majd az első trailer. Tetszik. Rendes előzetes a hét második felében lesz.

Na meg a képsorok, nos ennyi alapján jónak tűnik ez a vadnyugati móka.

human
írta
2010. 04. 26. 23:01
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “10 másodpercnél kevesebb Jonah Hex” bejegyzéshez

  1. Elég molyfing, előzetes előzetese, régen rossz hamár a hájpot hájpolják, rajongok a rajongásért, no akkor rajongj ezért a filmért, cheap.

    Ráadásul mi ez már megint, piff puff dirr durr meg robbanások, aztán Hexxhez kb annyi köze lesz mint gyümölcsösnek a villanykörtéhez. Egy sebhelyes arcú muksó aki állítólag Jonah Hexx, szétakciózza a vadnyugatot, utána meg jól mindenki elflejti, vagy nem mert úgysem élvonalbeli kiadvány és a háttéranyag meg a rajongás hiányában nem fognak annyian hőbörögni mint egy Transformersnél.

    Nincs értelme adaptációnak nevezni azt ami a nevén kívül szinte semmiben nem kötődik a forráshoz, nem is jó szó hogy nincs értelme, csak akkor minek? Felesleges elpazarlása a licensznek, akkor csináljanak egy sima vadnyugati akció piff puffot.

    Elegem van a képregény adaptációkból és ezt úgy mondom mint képregény rajongó, az Iron Mannak is nagy mázlija volt hogy jó lett, és hogy durván át tudott ugran 30 évet az eredet után az utóbbi 3 év eseményeire azzal hogy felfedte magát.

    Az ongoingokat hamár több hónapnyi, évnyi történetfolyam van a hátuk mögött egyszerűen nem érdemes egy másfél órás filmbe besűríteni. Ínáf of disz. Oneshotokat, vagy miniket az oké, de nem egy ongoingot.

    Rettenetes.

    Na nem mintha most már ennyiből leírnám a filmet mert persze látni kell, csak elindított bennem egy gondolatmenetet amit érdemesnek tartottam kifejteni. És ha valaki ezt nem érti meg annak nem fogom hússzor megismételni, előre leszögezem.

  2. Pá Dee: miközben épp azt írom, hogy nem 1 évvel ezelőtt volt az első előzetes hypeot emlegetsz? Az Airbendert már tavaly reklámozták rég, ahhoz képest a Hex marketing lópikula.

  3. valahogy nekem nem tűnik badassnak josh brolin ezzel a fizimiskával. nem úgy néz ki mint valami hű de nagy akcióhős, hanem mint egy kuktafiú aki leforrázta az arcát egy korty forró zsírral.

  4. nekem az a lóraszerelt forgócsöves géppityu tett be kicsit, de lehet csak én vagyok túl ortodox westernes. gyorson neki is állok Jonah Hexet olvasni.

  5. Nekem kb. ennyi elég is volt, ló+gépágyú betett, kihagyós. Inkább megnézem még egyszer a régi klasszikusokat.

  6. Valaki szóljon már ezeknek, hogy a Western filmek csillaga már kurvarég leáldozott! Sergio Leone már ezer éve halott, Clint Eastwood pedig már ezer éve más típusú filmeket rendez, és más típusú filmekben szerepel. Hagyjuk már érintetlenül az egyetlen olyan zsánert, amit Hollywood még nem teljesen b@szott tönkre!

  7. csináljanak csak westernt ha jót csinálnak.3:10 to Yuma is jó volt. Most olvastam el egy Jonah Hexet ( úgytudom one shot-okból áll 90%ban) és semmi lórakötözött puska nem volt benne, sőt a lova is ha 2 oldalon szerepelt. hagyományos tököswestern csúnyaarcó fickóval. ejj-ejj

  8. human: tudom hogy nincs hype, nem is azt mondom hogy van hanem azt hogyi lyen előzetes előzetesével próbáljáák generálni, de azt nem mondtam hogy be is jön. :)

  9. Bob, nana, Vérző Olaj, Deadwood, Seraphim Falls, Jesse James meggyilkolása, Börtönvonat Yumába?
    Az anyag nem vész el csak átalakul. :)

  10. Pá Dee nem sok igazi klasszikus westernt láttál, ezt nem szidásképp, v ilyesmi, de ezek a filmek akkor szarrá alakultak, jók, jók, de úgy, hogyha már tényleg rojtosra nézte az ember a GoodBadUglyt, és valami újabbat akarna látni. Sztem egy régi westernekért rajongó ember utolsó igazán élvezetes filmje a Gran torino volt, aminek van egy kissebb western hatása, ha máshol nem, akkor a végejelenetben biztos.
    Reménykedem a Jonah Hexben, mert a Djangot vették alapul, már a képregénynél is, de megan fv, meg ez a gagyin összeégett hatásvadász arc. Sztem bukta lesz (razzie eső), de várós.

  11. TheManWithNoName: a Good bad nem is klasszikus western, a szó rendes értelmében :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.