Viszik az Avatart, mint a cukrot

Úgy tűnik a nézők jelentős része tojik az extrákra. Merthogy az Avatar nagyon bénán jött ki, csak hogy ősszel majd megjelenjen rendesen, extrákkal. De erre tojt rengeteg ember, hiszen Amerikában a múlt csütörtök óta elkelt 6,7 millió belőle. Ebből 2,7 millió volt Bluray. Nos, a kék lemez jön egyre feljebb, meg a TDK Bluray csúcsa is ledőlt villámgyorsan.

Ma jött Tesco katalógus, amiben láttam, hogy 2 rugó náluk, szemben pár online bolttal, szóval ha már extra nélküli kell neked moströgtön (28-tól), akkor ott még spórolhatsz majdnem egy ezrest. Egyszerre csak 1 példányt lehet venni, szóval haveroknak ne vállald be a fuvart.

human
írta
2010. 04. 26. 22:52
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Viszik az Avatart, mint a cukrot” bejegyzéshez

  1. A Gyürük Uránál is megvártam az extra cuccokkal megtömött 4dvd-t 10l ft volt és megérte. Szerintem egy ilyen epikusan látványos (ne dobáljatok :D ) film megérdemel hogy jobb kiadást a fapados helyett.

  2. Ezt montam, hogy a legtöbb embert nem érdeklik az extrák, sőt sokszor asse tudják ki a rendező, nemhogy vele néznének meg egy videót, hogy hogyan készült a film.
    Az nagyobb bőrlehúzás lett volna, ha most megjelenik valami extrákkal, majd fél év múlva hirtelen jóval több extrával. Itt legalább volt akkor korrektség, hogy szóltak, majd ősszel jön egy fullextráás változat. De majd lehet később jön még egy fullosabb, de a lényeg, hogy itt volt egyfajta korrektség.

  3. Engem érdekelnek az extrák de amiatt nem fogok 3x drágábban venni lemezt. Régebben megtettem, ott áll a polcon egy kazal lemez. Akármilyen köcsög vagyok, de majd letöltöm fasza HD-ben (nem is nagyon nézek már DVD-t, 95% HD) az extrás DVD-t meg kiveszem a tékából.

  4. Hat en ezt bevallaltam eredetiben. Szoval erkezik az amazonrol az acel dobozos pre-order Avatar nekem, majd amikor lesz TV-m akkor megveszem az Ultimate Director’s Cut 3D edition-t ami teli lesz extrakkal :D

  5. arról tud-e valaki, hogy az extra változat hosszabb lesz-e a mozisnál? és ha igen mennyivel, mert hallottam már 5-10 percről, meg 40 percről is.

  6. A blu ray-nek valami lélegzetelállító képminősége van! 48 giga csak maga a film, mindent odaver minőség terén.

    brianaspirin: úgy szól a fáma, hogy a novemberi kiadás tartalmazni fogja azt a kb 10 perc pluszt, és azon felül még 20-25 percet, de ez utóbbit csak “félkész” állapotban. Gondolom van más munkája is a wetának. Én ezt olvastam, de szerintem ez addig még változhat.

  7. Őszinte leszek: engem baromira nem érdekelnek az extrák. Vannak filmjeim duplalemezes kiadásban, egy rakás extrával, és nem mondom, hogy nem lapoztam végig őket, de egyrészt nem igazán kötnek le, másrészt nekem ez a “bepillantás a kulisszák mögé” mindig olyan illúzióromboló. Szóval… beszippant a film hangulata, elhiszem, hogy a szereplők valódiak, hogy tényleg átélték, ami a filmben van, hogy az a hely, vagy az a történet tényleg létezik valahol… És akkor a képembe tolnak olyan felvételeket, ahol ez az egész illúzió romokba dől. A technikai része egy filmnek meg sosem érdekelt, nekem csak a végeredmény számít.
    Tervetem, hogy megveszem az Avatart eredeti dvd-n, és őszintén szólva, nem fogok várni, és többet sem fogok kiadni érte, csak hogy extrákat is kapjak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.