Jonah Hex poszteren

A ma yahoora került cuccon rejtegetik az arcát rendesen, meg előtérbe kerül a gépágyú. Trailer a napokban, ott majdnem minden kiderül majd.

Jonah hex poszter

human
írta
2010. 04. 28. 04:11
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Jonah Hex poszteren” bejegyzéshez

  1. Mondhatnak Megan Fox-ról bármit, ilyen “tutajos” pillantása nem sok nőnek van. :)

  2. Mi ez mi ez mi ez?
    Mi van a bal kezében? Zseblámpás mini íjpuska?
    A mögötte álló szakállas manus mit szorongat?:D Ő a dragonball os plakátról a gyerek csak megöregedett?:D

  3. Az a baj, szerintem, hogy hű msot képregénymizéria és akkor a vol 1 illetve az azutáni Jonah Hex képregényekből merítenek, amikor zombik szellemek ellen is harcolt, de szerintem ez tényleg egy olyan dolog ami képregényben működhet de a vásznon nemannyira. Inkább a jelenleg is futó vol 2-t vennék alapul, abban semmi természetfölötti nincs csak egy sebhelyes arcú bedesszmadörfakör aki ” too mean to die” hogy a legutóbbi szám címét idézzem.
    Jah a sebhely miatt szerintem ne sírjon már senki mert a képregényekben is változó nagyságú, de legtöbbször nem néz ki ugy mint egy vadnyugati Twoface.

  4. Szerintem inkább íjpuska alakú zseblámpa, megnézem majd a bigyoshop-on, biztos onnan szerezte… =)
    Ja, és az a géppuska meg úgy lóg a csóka kezében, mintha tudomást sem venne róla, hogy épp veszettül tüzel.

  5. A nagy Levin

    Második mondatodon majdnem felröhögtem hangosan de inkább vöröslik a fejem és a kolegák csak a szemük sarkából mernek idenézni, hogy mi van. :D

  6. jah,látom már hogy miért képregényes alapu ez a film. A csak kobboy pofáról még nem jött át annyira ez a jelleg,de most már értem.

  7. Én ugyan csak szegről-végről ismerem a képregényt, de az olasz westerneket annál inkább. És a yankee sapkától (ami nagyjából hasonló), meg az íjpuskától eltekintve teljesen úgy néz ki, mint a 66-os sergio corbucci által rendezett kultklasszikus Django című spagetti western azonos nevű főszereplője, akit Franco Nero játszott. A géppuska annál a filmnél jelent meg (meg az Egy maréknyi dollárértban egy picit), mint a vadnyugatba teljesen oda nem illő szimbólum, és koporsóval még jobban működött, viszont az egy végtelenül brutális film. Talán emiatt a nyers semmit ki nem takaró kiábrándult stílus miatt lett híres. Több tíz folytatása született, erős a gyanúm, h részben Django ihlette Jonah Hexet, de én mégis úgy érzem, hogy ahhoz képest nevetséges lesz ez a mű, mivel nyílvánvalóan nem lesz benne akkora brutalitás, nem az olasz western sémára fog igazodni, hanem a borzalmas amerikai gyorsabb a halálnál-szférát viszi tovább, de lehet, h inkább képregényfilm lesz. De ha mégis sikerülne megteremteni egy jó stílust, akár egy új westernfilmkorszak kezdődhet. Nem valószínű, de a géppuska miatt mégis várós, és reménykedem, h csak a poszterekhez kellett Megan Fox.

  8. TheManWithNoName: a képregénynek eléggé klaszikus western hangulata van ( már a msot futó vol 2 nek). Amugy szerintem az amerikai western vonal nem a Gyorsabb a halálnált jelenti az csak egy homázs volt, inkább a 3:10 to yumát említeném ( amiben szintén volt Gatling). ennek ellenére esélyes h szar lesz a film.
    Amugy wikipédián van egy elég hosszú bejegyzés magyarul Jonah Hexről és ott azt írják h Clint Eastwood dollár trilógia karakterein illetve A törvényen kívüli Josey Wales karakteren alapul Hex figurája.

  9. A film johet, de nem ertem ezeket a “marketing tudosokat”!: Akkor most a foldre tuzel?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.