Jonah Hex-előzetes

Ahogy ígérték, meg is érkezett csütörtökön. na most aztán tényleg minden kiderül, de legalábbis sokminden, erről a képregény-western filmről. Brolin odabasz? Fox szex?

Youtubeon HD is

Szerintem? Hát itt hatalmas rendrakás lesz, de a western környezet az csak ilyen álca.

human
írta
2010. 04. 30. 03:08
megjelenés
32
hozzászolás


32 hozzászólás a “Jonah Hex-előzetes” bejegyzéshez

  1. A kétségeim azt súgják: Wild Wild West!

    A reményeimre akarok viszont hallgatni, és az azt mondja: Sukiyaki Western Django!

    Lehet, hogy egyikben sincs igazam és ez a film lesz A külön kategória.

  2. symor: sehol nem tűnik külön kategóriának, viszont egy jókis szórakozásnak igen.

  3. Jaja, jó kis lövöldözős robbantgatós lovasüldözéses cucc lesz ez. Ne feledjük, képregényfilm!!! Mindent szabad!:-)

  4. bájos csak semmi köze a képregényhez ezek alapján. Vadnyugati punisher indián mágiával, és valahogy ez a Hex karater is már erőltetetten kúl. Deszerintem úgyis megnézem, csak kicsit zavar h tényleg nem Hexes nagyon.

  5. Nem ismerem a képregényt szerencsére, így nekem is csak annyi jött le h egy igazi “faszagyerek rendetrak a vadnyugaton” film lesz.És mondjuk engem Megan Fox se tud zavarni hehe.

  6. Így a titános csalódásom után kell már valami igazi gyakásban gazdag film. Ez talán az lesz. Fox meg miért is ne? :)

  7. John Malkovich megint rosszfiú, ha hozza a ConAir-es szintet már simán megéri elmenni a filmre….

  8. Wow Skacok! Ez hatásos lesz! Igaz még a képregény formával nem találkoztam, ha tetszeni fog a film, ezen változtatunk. Mindenestre izgalmasnak ígérkezik. De ha Megan Fox csak dísznek van ott és bebizonyosodik h nem tud játszani…Az csak az összhatást rontja. De ezen kívül a színészgárda jól alakult. Várom. Nézős.

  9. Itt lesz aztán rendrakás:D
    Josh Brolin cool lesz, Malkovich mindig jó gonosz. Megan Fox meg hot, nem kicsit.
    Minden adott 1 jó kis szórakozáshoz.

  10. Az a bajom ezzel, hogy egy ilyen környezetben ami tényleg néhol a Wild wild west megkomolyodott érzetét kelti nem egy Hex féle alakot képzelek el szereplőnek hanem egy laza, Indiana Johnes formát. Hex nem hős, ő pénzért öl és egy öregembert is felrúg ha beszólt neki és épp nincs jobb dolga. Ez a kinyírták a családomat, bosszút állok dolog meg kb sehol nem jön elő a képregényben mer nincs is ilyen! Jonah Hex vol 2 50. szám nekem eddig az esszensöl J.H. azt elolvassa valaki érti miről beszélek.

  11. Hihetetlen mennyire béna egy Magen Fox-féle kezében fegyvert látni.
    Maximum közepes filmet várok.

  12. – a zene ahogy kezdődött azt hittem meg fog jelenni duke nukem
    – megan foxnak mindig le kell sminkelni/retusálni a rusnya tetkóit?

  13. engem egyáltalán nem győzött meg!
    pedig bejönnek a gyakós rendetrakós filmek!

  14. Talán még 1 mozit is bevállaltam volna 1 esős unalmas csütörtök délután, ha nem lenne benne aknavető meg lóra szerelhető gépágyú.

  15. Nekem valami hianyzik. Jo lenne, de tenyleg kicsit eroltetetten cool akar lenni. Azert egynek jo lesz.

  16. Megan Fox mint Hex fuckbuddyja WTF, családi bosszú WTF, halott feltámasztás WTF, lovas gépágyú sorozatlövő íjpuskával WTF, Ez nem Jonah Hex, but WTF is this then?

  17. Engem nem nagyon hozott lázba.Megan Fox ultra gáz és nekem most még szépnek se tűnt.Olyan mintha másnapos lenne mindig.:)Brolin alapból cool,de itt nekem is erőltetettnek tűnik.Oké hogy fél arca szét van égve,de hogy a szájának csak egyik fele mozog mikor beszél,nekem baromi idegesítő.Lehet ezzel csak én vagyok így.

  18. Megan még másnaposan is bomba nő…szálljanak már le a golyóitok…:D…amúgy szerintem szemétség azt mondani rá h rossz színész…csak mert jól néz ki nem kell 1-ből azt mondani h rossz színész és csak jól néz ki azért van a vásznon….gondoljatok bele mennyi jó nő van…mégse mindegyik filmcsillag.

  19. Jó kis film lesz ez. Legalábbis ezt gondoltam még meg nem láttam Fox-ot, félreértés ne essék nem a külsejével van gond. Szerintem nagyon lehúzza a filmet…ennyi erővel már Jessica Simpson-t is beletehették volna..elbassza a filmet, a “komolyságát”. Ő most az ügyeletes eyecandy picsa =(

  20. MF helyett valami lestrapáltabb csaj kellene a lotyó szerepkörébe, PL Angelina Jolie, mondjuk ő mostanában eléggé lerágott csont, de egy ilyen steampunk akciómisztikumba oké lenne.

  21. Na ennek se lesz ám semmi köze a képregényhez. Komolyan minek írják rá akkor, hogy képregény adaptáció? Minden szart el lehet adni azzal, hogy rá van írva, hogy képregény adaptáció. Szégyen. Bukásszagú, túlhypeolt gagyinak tűnik, mint a Kick Ass.

  22. Freekanoid: a poén az, hogy ez aztán főleg nincs agyonhypeolva eddig. értem hogy nem tetszik, de a túlzással pont a véleményed minimális élét veszed el.

  23. Benceking te el vagy tájolva, értem hogy csorog rá a nyálad, de nem azért mondják rá hogy rossz színész mert szép (ami relatív mert nekem mű), hanem azért mert nem tud játszani, Scousernek igaza van, az tréler alatt olyan mintha másnapos lenne, és ez a búgatott macskahang se javít az egészen, rohadtul kizökkent a már amúgy sem erős élményből.

  24. Sajnos a trailer nem igazán tetszik, Josh Brolin jó lenne, de Megan Fox ne keffentsen vele, mert az teljesen elszúrja a magányos kiégett vadnyugati hős képét, főleg, hoy van egy erős korkülönbség. De ha a film szar lesz, akkor meg ez lesz az egyetlen értékelhető:D
    De még Josh Brolin se túl jó, ugyanis a megjelenése nem éppen olyan meggyőző, mint mondjuk Clintnek a Dollár-trilógiában, vagy Franco Neronak a Djangoban, vagy Fondának, Bronsonnak a Volt egyszer egy Vadnyugatban.
    Ennek ellenére ez is csak azt igazolja, hogy a film 100% Django utótermék (akárcsak a Sukiyaki Western Django, asszem vki fentebb említette)

    De azt nem értem, mi az a zombi ott a végén. Elsőre úgy jött le, h John Malkovich a gonosz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.