Az Universalnak kell a Fists, az RZA kung-fu

Régebben The Man With The Iron Fist volt a címe, lehet marad is ez, de a jelenlegi hírben Fists-nek volt emlegetve. A lényeg, hogy RZA az ugye a régi kungfufilmek rajongója, aztán Eli Roth segítségével írt is egy hasonlót magának. Most pedig jött az Universal, hogy “hé haver, van pénzünk, hozzunk össze valamit”. Reméljük a többi pedig történelem lesz.

A picit rosszhír, hogy RZA rendezi, főszerepel, és még a zenét is ő hozta össze. Ez egy picit sok. Roth szerint valami ilyesmi keverék lesz a vége: “kung fu with a spaghetti western mindset and a hip hop influence”, azaz kungfu, spagetti western és hiphop behatással. A besorolás pedig természetesen R, mindezt még idén leforgatják 20 millió közeli összegből.

4 hozzászólás a “Az Universalnak kell a Fists, az RZA kung-fu” bejegyzéshez

  1. kung fu plusz hiphop jól is el tud sülni, nézzük csak meg a Samurai Champloo-t, bár ott szamurájok és hiphop van, de remekül működik. Igaz, hogy ehhez egy olyan zseni kellett, mint Shinichiro Watanabe és lelkes csapata, de meglássuk mi lesz belőle

  2. Rza kicsit sokat vállalt így. Azért nem hinném, hogy ezzel így mind elbírna. Mert a Hiphop az még oké. Talán még a rendező is, talán-talán.. de hogy még főszerep is az már végképp sok sztem

  3. Ki tudja. Ha elég szenvtelen és elvont lesz a főszereplő karaktere, meg úgy az egész film, akár még ülhet is neki.
    Emlékszem, amikor a Kill Billhez írt zenét, hogy versenyezgettek QT-vel, ki a nagyobb kungfu-film rajongó kettejük közül… Nem bánnám, ha csak apróbetűsként is, de felkerülne a plakátra a mester – az másnak is kifejezetten jót szokott tenni.
    Hát valszeg nem ez lesz a helyzet, de azért így is érdekel a film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.