19 hozzászólás a “Közben Seattle-ben” bejegyzéshez

  1. “he he he he terence LOSER.. sokat akart a szarka, megszívta:D”

    ne csak bulvárból tájékozódjunk.

  2. Szerintem is Howard sokkal jobb volt, Don Cheadle olyan semmilyen színész szerintem. Olyan mint Orlando Bloom, vagy Steven Seagal – csak nézni tud, azt is elég bambán.

  3. Terence sokkal jobb volt, nagyon hiányoltam a 2-ből!!
    Don-nak nem állt jól ez a szerep, a magyar hangja is nagyon rossz volt!!

  4. részemről meg jó volt cheadle szinkronja, csak howard-nak jobban állt a szerep

  5. @ pisketi: D.C. semilyen színész?! Azért letett ő az asztalra elég sok mindent, sok jó szerepe volt. Csak hogy mazsolázzak: Ocean trilógia, Brooklyn mélyén, Kardhal, Traffic, stb.

    Amúgy való igaz, hogy T.H.-nak jobban állt Rhodey figurája, de attól még D.C. nem lesz rossz színész. A szinkronja meg minden magyarra átültetett filmben az a pasi(amúgy ki ő?).

  6. Don Cheadle jobb színész ez kétségtelen, sokkal szélesebb palettán mozog a játéka, mint Terrance Howardnak, de utóbbi természetes lezsersége olyan adottság, amit Cheadle legfeljebb megjeleníthet nem birtokol. Howard sajnos sokkal jobban illeszkedett a Vasember-univerzumba.

  7. howard sokkal jobb volt. és nem kell aggódni magyar szinkron miatt, ott a mom park ahol angolul nyomatnak szinte mindent :D és nincsenek is sokan, az a legjobb :P

  8. Gobiakos: A Traffic-beli alakítására nem is emlékszem, a Brooklyn’s finest-ben meg hozta a szokásos semmilyen formáját. Attól, hogy valaki játszik pár jó filmben, még nem lesz jó színész. Persze csak szerintem.

  9. pisketi: az igaz, amit mondasz, de Don Cheadle valóban jó színész és nem csak azért, mert játszott pár jó filmben. Amúgy sztem nem feltétlen jó filmeket említettek meg (bár a Brooklyn mélyént még sajnos nem láttam) hiszen ott van pl a Hotel Rwanda ami szinte csak rá épül (nagy mértékben) és eszméleten karaktert formál meg. Vagy pl az Üres Város Adam Sandlerrel, ahol egy cseppet sem átlagos barátot játszik remekül. Vagy éppen az Ütközésekben sem szar, bár talán ott nem robbanóan kiemelkedő, de szintén jó alakítás.

    Az meg tény, h a Vasember univerzumba, képregényfilmbe sztem abszolút nem illik, kilóg. Míg Terrence jobban adta a laza arcot.

  10. Ha már ott tartunk Cheadle legnagyobb szerepe tényleg a Hotel Rwanda volt, a legjobb alakításait ellenben szerintem a Out of Sight (Mint a kámfor) és a Talk to Me (Mondd, testvér!) című filmekben hozta.

    Terrence Howard ezzel szemben a The Best Man (Holtunkiglan, 1999.) és a Hustle & Flow (Nyomulj és Nyerj) című filmekben adta magából a legjobbat.

    Két teljesen különböző habitusú színész. Cheadle összeszedett, gyakorlatias míg Howard zsigerből formálja magát a szerephez. Egyértelmű melyikük a jobb Vasember társaként, más kérdés melyikkel elviselhetőbb egy munkakapcsolat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.