Arany harmadszor, MacGyver, Megan

A National Treasure (Nemzet Aranya) írói elejtették, hogy a felkérésükben az a bizonyos 47. oldal szerepelt, onnnan kell indulniuk. Igen, meg fogjuk tudni!

Írót kapott a MacGyver-film, méghozzá Jason Richman személyében. A csávó olyasmiket tett már le az asztalra, mint a Bad Company és a Bangkok Dangerous, szóval jó kezekben van az a gémkapocs. RDA-ról még semmi hír.

A Megan vs. TF3 történetben az a legfrissebb fejlemény, hogy Bay szóban alázta a csajt, az meg időben lelépett ezen alkalommal. Ezt mondják a Fox közeliek, de a másik oldal meg jön azzal, hogy ha a stúdió akarta volna, akkor a szerződés alapján a filmbekényszeríti – ha semmiképp sem hajlandó akkor ugye durva kártérítés a csajtól, ami egy ekkora bevételekkel rendeklező filmnél, nos ki tudja mekkora lehetne.

Ha valakit érdekel, akkor a végére itt egy Despicable Me “ígykészült” videó.

11 hozzászólás a “Arany harmadszor, MacGyver, Megan” bejegyzéshez

  1. Végre az a fránya 47. oldal… :D
    Gates-nek végre nem kell folyton a hatóságok elől menekülnie miközben keresi a “világot megváltoztató” kincset…
    Most maga az Elnök bízza meg vele.
    A másik hírhez:
    Nagyon remélem, hogy RDA elvállalja a szerepet, mert hiányozna nagyon a sorozatból…
    Nemtudom elképzelni MacGyvert nélküle…

  2. Mivan? Mivan? Lesz MacGyver film? Most hallok először róla, hogy készül. Mennyit imádkoztam miatta! KÖSZÖNÖM!

  3. A McGyver filmnek én is örülök, persze leginkább csak akkor, ha RDA szerepel benne.
    Egy valamit nem értek az író személyével kapcsolatban. Itt az van, hogy a Bad Company és a Bangkok Dangerous írójáról van szó, amik borzalmasan rossz filmek, tehát nem igazán értem mitől van jó kezekben a projekt?
    Viszont másik oldalon (külföldin is) azt írják, hogy köze volt a Black Hawk Down-hoz is, ami viszont jó film, de pl IMDB szerint semmi köze nem volt hozzá, de még a Rush Hour 3-hoz se (ami szintén nem a jó vonalat erősíti).
    Szóval van egy kis zavar. Az az érzésem, hogy csak ismét meg akarnak lovagolni egy 80-as évekbeli kultsorozatot és felbéreltek rá valami ksiparos munkást, hogy dobjon össze valamit, tökmindegy, hogy mit, csak tartalmazza a már jól bevált kliséket. Az egyetlen név ami optimizmusra ad okot, az a sorozat agytrösztje, Lee David Zlotoff, mert ő is munkálkodni fog rajta. Reméljük vissza tudja majd idézni a sorozatot valamilyen formában.

  4. Cooper: Ahol nem credited ott nem véletlenül az, ha köze is volt hozzá akkor sem sok.

  5. Nemzet aranya 3 nagyon jó jöhet, nagyon tetszett az, hogy a 2-ben már megtudtuk, hogy lesz 3…ráadásul olyan formában..kíváncsi vok mi van a 47.oldalon.

    MacGyver RDA nélkül nem ér semmit…ugyan úgy mint pl a csillagkapu…RDA nélkül már nem tetszett a sorozat…:I

  6. JJ Abrams is írta az Armageddont… a későbbi munkáihoz képest kis semmiség :) De nagyon valószínűtlennek tartom, hogy RDA főszerepelne a mozifilmben, legalábbis főszerepben, inkább olyan cameot képzelnék el vele, mint Starsky és Hutch, RDA MacGyver-jének jóval korábban kellett volna mozifilmet csinálni.

  7. Lord Picard:
    Szerintem simán belefér RDA szereplése, ugyanis nem az erejéről volt híres, hanem az eszéről, és azt 60 évesen is használhatja. Harrison Ford óta tudjuk, hogy filmen a kor annyira nem számít, de hozzáteszem 60 évesen az ember még nem öreg. Bár kicsit edzeni kell hozzá, mert ha jól emlékszem volt itt a filmbuzin egy videó, amin jól látható, hogy nem kicsi pocakot növesztett, azzal meg elég röhejesen nézne ki McGyverként. :D Ja és a haját se növesszék vissza (még ha védjegynek is mondható)…

  8. Cooper 2010. 05. 22. 13:30

    Pont pár napja néztem SGUban szerepelt RDA. Elég idős már, amivel nincs gond, mivel nem lehet elkerülni. Tényleg volt egy kis pocakja, de annyira nem volt vészes.
    És igen, ő az eszével arat, szóval remélem kap szerepet vagy valami, nagyon jó lenne :D

  9. Igen, tényleg az eszét használta :) Én utoljára tavaly, egy MacGruber pepsi reklámban láttam, és az alapján, sokaknak csalódás lenne őt látni így, megöregedve. Sokunknak kimaradt a Csillagkapu, szóval hosszú idő után látni azért kicsit szomorú volt. De simán lehetne mondjuk, hogy van egy fia, s őt képezi ki, hamár Indy említve lett, a 4. filmben ez működött is :)

  10. Huhh, A MacGyver filmnek nagyon örülnék. Ugyanakkor nem is tudom mennyire lenne jó RDA főszereplésével forgatni, annak ellenére,hogy imádom, Csillagkapuból is a színészt. Ugyanakkor akik csak a MacGyverben látták, sztem nagy csalódásnak értékelnék azt, hogy megöregedett (hűha emberből van? :)) és felszedett jó pár kilót (bizonyos műtétek miatt is). De örülnék, ha valamilyen formában szerepelne a filmben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.