Sinatra Starkkal lóg a Fénysebsséggel repülő Rollercoasteren, amit a Kung-Fu Panda nem akar eltéríteni

Dominic Cooper fogja a fiatal Howard Starkot (Tony faterját) alakítani a Captain America filmben. Reméljük nem csak 2 másodpercre feltűnve.

Lightspeed címmel készít filmet a Disney, mégpedig Jerry Bruckheimer segítségével. Ami durva, hogy extradrágán vették a scriptet a Terry Rossio és Bill Marsilii párostól. Háború szélén álló űrön át zajló kaland lesz.

A Kung-Fu Panda folytatása ezeket a neveket zsákolta be mostanában: Gary Oldman, Jean-Claude Van Damme, Michelle Yeoh, Victor Garber. A végleges címet írtam már? Ha mindegy, akkor sem baj, ha most idevésem: Kung Fu Panda: The Kaboom of Doom.

Rollercoaster Tycoon-film elvileg amolyan Éjszaka a múzeumbanos lesz, életre kell a vidámpark éjjel.

És a végére Scorsese terve kerül most. A rendezőzseni épp Frank Sinatra életéről készít filmet. Namost ez több évet jelent, a legenda öregkorára pedig Al Pacino-t nézte ki. Emellett az öreg Dean Martinnak pedig Robert De Nirot. De ez még csak ő őket szeretné eset, aztán majd tárgyalnak meg minden.

Egy hozzászólás a(z) “Sinatra Starkkal lóg a Fénysebsséggel repülő Rollercoasteren, amit a Kung-Fu Panda nem akar eltéríteni” bejegyzéshez

  1. “De ez még csak ő őket szeretné eset, aztán majd tárgyalnak meg minden.”

    Remélem a tárgyalások jól sikerülnek és újabb klasszikust üdvözölhetünk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.