Hatalmas Szex és NY 2 alázás

Ha jól látom női tollból született a kritika:

SATC2 takes everything that I hold dear as a woman and as a human—working hard, contributing to society, not being an entitled cunt like it’s my job—and rapes it to death with a stiletto that costs more than my car. It is 146 minutes long, which means that I entered the theater in the bloom of youth and emerged with a family of field mice living in my long, white mustache. This is an entirely inappropriate length for what is essentially a home video of gay men playing with giant Barbie dolls. But I digress. Let us start with the “plot.”

Itt a folytatás, kötelező. Most röhögök még kicsit, bocsánat. Ez egy baromi jó írás.

23 hozzászólás a “Hatalmas Szex és NY 2 alázás” bejegyzéshez

  1. Tényleg nagyon jó írás:D Főleg a végén a muszlimos katarzis jelenet leírása:D Igaz nem láttam az első filmet sem, de lehet ez a második kötelező lesz, ha ennyire gagyi:D.

  2. Fordítás. Lehet nem teljesen pontos. Ne szídjatok. :D

    A Sex és NY 2 fog mindent, amint én, mint nő és ember értékesnek tartok (keményen dolgozni, hozzájárulni a társadalomhoz, nem egy hülye picsát játszani, mintha ez lenne a dolgom ) és földbetiporja egy tősarokkal, ami valószínüleg többet ér mint az autóm. 146 perc hosszú, ami azt jelenti, hogy fiatalkorom virágában ültem be a moziba, és ügy kerültem ki, hogy egy teljes család mezei egér lakott a hosszú, fehér szakállamban. Ez túlzottan hosszú egy olyan home videora, amiben egy homosexuális ember hatalmas Barbie babákkal játszik. De elkalandoztam. Kezdjük is a cselekménnyel.

    FOLYT köv.

  3. Az egész iroda azon röhög ahogy én röhögök.::) A zárómondat mindent visz:
    “If this is what modern womanhood means, then just fucking veil me and sew up all my holes. Good night.”
    Ez kész…:) Hevenyészett fordítás: “Ha a modern női lét tényleg ezt (a filmben látottakat) jelenti akkor (kibaszott gyorsan) rakjatok rám egy burkát és varrjátok be az összes testnyílásom. Jó éjszakát.”

  4. Carrie Bradshaw: az első film végén, az évtizedes …….(nem tudom pontosan lefordítnai) után végre, hozzáment Mr. Bighez, sekélyes és megszállott álmainak férfijéhez. 2 év telt el a lakodolom óta, és Carry máris utálja az egészet. Utálja, hogy a férje csak ül a kanapén és dobozból eszi a tésztát. Utálja, hogy Mr. Big el akar tölteni egy kevés nyugalmas időt vele abban a hihetelenül drága és hivakodó lakásban. Utálja azt is, hogy kapott egy barmoi nagy TV-t is a férjétől. Amikor Big azt javasolja, hogy töltsenek külön egy kis időt külön lakásokban, akkor Carry ezt sivítja: “Ez azért van, mert én egy zsémbes kis kurva feleség vagyok?” Gratulálok. Ön megválaszolta saját kérdését.

  5. Ajj.. de most, hogy ezt elolvastátok, nemtudtok majd izgulni a moziban, amikor a már 3hete megvett tökéletes helyre szóló jegyeteket szorongatva ültök, és felcsendül eme bálványnők sziréni kacaja és kezdetét veszi a fordulatos és kiszámithatatlan történet… :(

  6. Miranda Vöröshajúügyvédpofa: Miranda egy vöröshajú ügyvéd. Mint egy dolgozó nő, Miranda kénytelen kihagyni a gyermekei összes (valamilyen?) tudományos tevékenységét. Ezenkiívüla főnöke egy rajzfilmbe illő farok. Miranda felmond és mindenki sokkal boldogabb. Ez természetesen azért, van mert a nőknek nem kellene dolgoznia, hisz az szörnyű a gyerekenek.

    Charlotte Goldzsidószsidóvalamivalmiblatt: Charlotte élete nagyon nehéz. Min egy kétgyerekes otthon maradó anyukának, bennt-lakó 24 órás dadával, néha sütiket kell sütnie! Egyszer az egyik gyereke egy márkás ruhát összekent festékkel is. Éppen ezért Charlotte képtelen abbahagyni a sírást. ” Hogy tudja ezt egy nő segítség nélkkül csinálni?” – kérdezi sírva Mirandát, aki ezt válaszolja: “Kurvára nem tudom” Ezután kiürítik a gusztustalan rózsaszín sziruppal teli poharukat. Rájuk! A segítség nélküli nőkre. “Ha nem lennék gazdag tuti kinyírnám magam egy késsel” Ezt sugallja mindenki ebben a filmben anélkül, hogy ténylegesen kimondanák.

  7. Azért, hogy elszökjenek a képzelt problémáik elől a mi elszánt négyesünk útra kell a söté, és egzotikus Abi-Badi-ba (“Engem mindig is lenyűgözött a Közel-Kelet, sivatagi hold, varázs szőnyegek, Seherezádé ) Amikor megérkeznek, mivel Carrie egy profi író rögötn meg is jegyzi: ” Toto nem hiszem, hogy Kansesben vagyunk még”. Ezután mindegyikük rendelt egy fahéjas meleg tejet kanállal, a 22000 dolláros lakosztájukba. A dolgok szenzációsnak tűnnek, de a 4 S&NY-os agytröszt hamar észreveszi, hogy Abu Dabi nem csak repülő szőnyegek és napbarnított férfi rabszolgák hazája. Abu Dabian nyüzsögnek a muszlim nők, és egyikük sem úgy öltözik, mint egy extra liberális, gyémántokkal kirakott hülye bohóc. Elnyomás! ELNYOMÁS!

  8. Ez nem mehet így tovább! Samantha a kurva (áthúzva) szexuális forradalmár elhatározza, hogy lázadni fog a rendszer ellen, méghozzá úgy hogy nyílvánosan megragaja egy férfi ágaskodó nemiszervét, akit ő csak úgy hív “A szeméremajkaim Lawrence-e”. Sőt miután, helyi szokásokat tisztelő helyiek többször megkérték, hogy takarja el a mellbimbóit és a szeméremdombját, Samantha ledobja az összes ruháját egy fűszeres bazárban, és gumióvszereket hajigál a megvadult, mérges emberek arcába, közben ezt kiáltozva: NŐ VAGYOK! SZEXELEK! Mindezt úgy, hogy a tradicónális Közel-Keleten a szexuális szokásokat felborító szexistákat halálra kövezik a főtéren. (nem pontos fordítás)

  9. Javítás utolsó mondat, végre kibogóztam nagyjából:

    Így a tradicinális Közel Keleti sexuális szokásokat fejük tetejére áltak, és a szexismust halálra kövezték a város főterén.

  10. A szexizmus temetésén (amit felvált egy titokzatos, tömjénbe burkolózott nemzetközi női testvériség) az Abi Dabi-i nők leveszik fekete ruhájukat és fátylukat, hogy felfedjék – és ez nem egy vicc – ugyanazt az undorító, eldobható, borzasztóan drága ruhát, amit Carrie a lesoványodott ork vállán visel. A muszlim nők: Azokban a borzalmas ruhákban pontosan olyannyira megszállottjai a fizikai szépségnek és a semmitmondó anyagiassáoknak mint mi! Feminizmus. Fuck yeaaaah!

    Ha a modern női lét tényleg ezt jelenti akkor csak fedjetek be fátyollal és varrjátok be az összes testnyílásom. Jó éjszakát.

  11. Szívesen, de elég sok a helyesírási hiba, mert a fordítás, és a meló mellett nem figyeltem már rá. De a lényeg érthető. :D

  12. Ha jól veszem ki, ez a folyékony arany valami nő tollából ömlött a papírra. Ebből is látszik, nincs még veszve minden.
    Amúgy jó a fordítás, néhol nagyon jól megragadtad a Lawrencet! : ) Kiváncsi vagyok mikor kerül elő az első feminim érzelmü nőszemély, aki majd jól megmondja, hogy miért nem igaz, és miért bunkók a férfiak. Stopper indul.

  13. Elképesztő, szégyenletes és tragikus, ahogy ezzel a filmel és az elsővel is tönkretették azt, amit a sorozat felépített és képviselt. Mert a sorozatban igenis voltak gondolatok, álmok, szólt valamiről, ment valamerre és sok nőnek segített,de ez valami katasztrófa. Minden csak a pénzről és a pénzről szól és a sok buta kimosott agyú embernek meg tetszik,mert túl buták ahhoz hogy a dolgok mögé lássanak. Tisztelet a kivételnek.

  14. Tegnap megnéztem a filmet, ahogy az előzőt és a sorozatot is.
    Üzenetem az alázóknak:
    Aki nem szereti, ne nézze! Viccesnek tényleg vicces, de inkább hatásvadász klisépuffogtatásnak nevezném ezt az írást.
    Ha nem ezekre akarjuk kihegyezni a dolgot, akkor rájövünk, hogy akad mondanivalója is a filmnek. Igaz, a maga megszokott stílusában, és valóban nem Feldmáros mélységekkel. A csillogó-villogó – egyeseket bosszantó – külsőségek mögött a 4 nő története nagyon is életszagú és szerethető. (Sajnos Samantha karakterét most nagyon nem találták el, amit művel a filmben az még tőle is közönséges.)
    A filmen egyébként igazán jókat lehet kacagni, persze csak ha nem ciki valakinek!

  15. Vén szatyrok drága köntösben. Undorítónak találtam a sorozatot is. Ahol én élek, ott nem ilyen a nők élete! Köze sincs a fikciónak a valósághoz. Az meg külön szánalmas, hogy negyvenes nőként nem döbbentek rá, 40-en túl a nő elvirágzott, egy épeszű férfi sem udvarol egy penészvirágnak. Persze tudom, ahogy öregszik a nyugati társadalom, muszáj elhitetnünk magunkkal 40-en túl is olyanok vagyunk mint tinédzserként. Csak éppen pont a felnőtt (női) lét értékeit tagadják meg a sipítozó, rongyrázó vénlányok, akik képtelenek voltak rájönni, hogy minden életszakasznak megvan a maga feladata. Közben az író aszalvány nagyon okosnak hiszi magát… Vagy a sorozat írója volt nagyon elszállva magától.
    Picit sem bánom, hogy kimaradt az életemből a sorozat és a négy strasszköves szatyor hazugságokkal teletömött szenvedéstörténete.

  16. legalább valami elindult ebből. mert mintha úgy tűnne hogy többé nem melegfiúk irányítják a világot.

  17. Életszagú!
    :D
    Az egyetlen életszagú a 2 óra alatt a bömbölő gyerek volt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.