22 hozzászólás a “Harry Potter utolsó napja” bejegyzéshez

  1. valahol olvastam, hogy eléggé kiborultak a színészek – gondolom az állandók – a forgatás utolsó napján. d hát ebben élnek 10 éve (vagy több?)(remélem nem itt olvastam, mert akkor beégtem, hogy nem emlékszem :) )

  2. kiváncsian várom, lehet nekiveretem magam az utolsó könyvnek, újra (sokadszor).

  3. vicvega Technikailag igen, 10 éve vannak a szerepben, mert 2000 októberében kezdték el forgatni az első filmet. Egy évtized hosszú idő, meg karrier szempontjából innen -nagy valószínűséggel- már csak lejjebb lesz. + Vége a részenkénti biztos és busás fizetésnek. Megértem, hogy kiakadtak :)

  4. Adäm:
    Annyi pénzt összeszedtek, hogy ezután már nem is kéne színészkedniük – legalábbis én a helyükbe a csendes visszavonulást választanám.

  5. Azért Emma Watsont szerintem nem kell félteni. Modellként simán képes az a csaj továbbfolytatni, meg majd lesznek még “Igazából Szerelem” kaliberű brit filmek minden évben lesznek. Aki olvasta a 7 könyvet csak az olvassa tovább–> Azért kíváncsi leszek, hogy ért véget, mármint mutat-e képet, ki hogyan néz majd ki sok évvel később, amikor már nem fáj a sebe,de ez így van jól.

  6. Most akkor a készülő film teljes egészében lefedi a könyvet? Olvastam régebben olyat, hogy 2 részre bontják, ezt már elvetették?
    Alfienak: én múltkor vhol láttam forgatási képeket arról (talán éppen itt), úgyhogy lesz benne elvileg => ezzel meg szerintem meg is válaszoltam a kérdésem…

  7. tok gaz az egesz nevetseges 8 film egy rakas penz.
    Jezusom most latom harry arca ki van retusalva digitalisan hogy fiatalbanak nezzen ki a trailerbe.Nagyon gaz ha igy lesz vegig a filmben akkor ez egy vicc lesz.Deage program is kb 50folott mukodik es tud mukodni rendesen ami jol nez ki filmen

  8. vége hála istennek!!!

    remélem még az én életem folyamán elkezdik előről forgatni az egészet, mert ezek szörnyűek lettek. (1-3 kivételével).

    nagyon minimális elvárásaim vannak az elkövetkező két résszel kapcsolatban, remélem nem fogok csalódni. (pedig a 6. filmet is ilyen alacsony elvárásokkal néztem meg, és abban is csalódtam:()

  9. valami nagyon nem stimmel ezzel daniel radcliffel. mármint női szemmel nézve konkrétan fúj.

  10. Hát szerintem a borzalomtól azért igen messze van.Van amelyik rész gyengébb lett, de azok sem borzalmasak.Fasza kis fantasy-k.Nem váltják meg a világot, de szórakozásnak tökéletes.Azt meg szerintem senki nem gondolta komolyan, hogy itt könyv szintű filmek lesznek majd.Szerintem alapból egy tv-sorozatként talán jobban működött volna.Csak hát abban nincs annyi pénz.

  11. Szerintem jó volt ez így. Könyvhöz hasonlítani soha semmit nem szabad…Sose voltam oda-vissza érte, de mindig élmény volt megnézni 1-1 részt, vhogy kiszakított a hétköznapokból és ezért már megérte..
    HP-t végignézve ezen a képen tetőtől talpig, olvasva a commenteket, dagadt kidobó ember dumán jót röhögtem, csak nem vágom mitől dagadt :D végülis egy varázsló kölökről van szó, nem brad pittről..sose lesz az az álomkategória, de kinek mi :)

  12. egyedül Rupert Grintben van annyi spiritusz, amennyi a színész szakmába kell. én őt látom a három közül a legesélyesebbnek, bár olvastam, hogy nem feltétlenül akar színészkedni tovább. kár, pedig neki van egyedül tehetsége hozzá:P

  13. Valszeg azért dagadt, mert SPOILER épp visszaváltozik, nem?
    SPOILER OFF
    Ti nem olvastátok a könyvet? :-)
    Egyébként Potternek tényleg elég fura a feje, valahogy sosem tudnak mit kezdeni a hajával.
    Azért várós a film!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.