Scott Pilgrim kivételes átlagélete

Ez most kivételesen kap is említést, hiszen megjelent itthon és egyben az első hivatalosan kapott sajtócuccom is. Biztos kaphatnék én is reklámpapucsokat meg foglamam sincs még miket, a junkienál érkeznek is, de nem túlzottan érdekeltek. Ezt most viszont elfogadtam, mert a kinti hírverést látva kíváncsi voltam miért éltetik annyian.

Anno letöltve belenéztem, de a képregénywarez egyáltalán nem a kenyerem így kb. 15 oldalt haladtam és töröltem is, de most kiolvasom majd. Ez utóbbi nem nehéz, már a felénél tartok pedig alig 10-20 percet foglalkoztam vele. Az ára ehhez mérten kicsit sok. Ha mégis megveszitek akkor előtte mindenképp nézzetek bele, mivel a rajzstílusa és a szövege is, hogy is mondjam, érdekes (gyerekes?), bár már volt 1-2 jobb duma.

Scott Pilgrim kivételes átlagélete egy fával a háttérben

Amúgy semmit nem kértek cserébe, de mivel ez az első cucc ami érkezett így kapott posztot. Ez van.

12 hozzászólás a “Scott Pilgrim kivételes átlagélete” bejegyzéshez

  1. Hát ez már első ránézésre is messze elkerülendő 13 éves kor felett. Csakúgy mint a film. :)

  2. mikor megjelent az első trailer, akkor leszedtem a képregényeket, és elolvasgattam, nekem kimondottan tetszettek, bár nem vagyok képregény fan, ezért nem is nagyon tudom kritikus szemmel figyelni, azt viszont tudom hogy így a film történeti szálát kicsit kimerítettem :D de nem bánom :)

  3. Nekem is megvan mind a két kötet ősszel jön a harmadik, de nekem nem tetszett.

  4. hát a film történeti szála nem hiszem, hogy oltári egetrengető lenne. a tréler alapján biztos nem, inkább hatalmas baromság, de vicces (is) lehet

  5. a shawn of the dead-et meg a hot fuzz-t is imádom.
    és tényleg nem tudom még elképzelni, hogy ez a film majd hogy lehet jó…
    pedig szeretném szeretni

  6. Én sokféle képregényt olvasok/szeretek, de ezt nehezen tudtam hová tenni (vagy csak azt mondani rá, hogy jó), egyszerűen képtelen vagyok megérteni a hype-ot, ami nyugaton körülveszi.
    (Mondjuk tény – a hype legtöbbször nem mérvadó minőségileg, ld. Mark Millar, de valamiért azt hittem, hogy ez most más)

  7. “ha mégis megveszitek akkor előtte mindenképp nézzetek bele,”

    mivel könyvesboltban kapható, így a legegyszerűbb, ha az ember leül vele az egyik asztalhoz és elolvassa. ha tetszik, megveszi utána, ha nem, akkor nem. ilyen szempontból ez a legfelhasználóbarátabb műfaj, kérdés, hogy mennyire istenkáromlás a fenti megoldás.

    “Biztos kaphatnék én is reklámpapucsokat”

    a lostos flipflopot még nem bontottam ki:)

  8. Én megvásároltam mindkettőt, és engem behúzott. Igazából a párbeszédek uralják a képregényt (legalábbis nálam működtek). Chronic-al nem tudok egyet érteni, inkább 13 éves kor alatt lenne elkerülendő. Egyébként vannak benne tök egyszerű dolgok amik mégis mosolyt csaltak a számra, pl. James Stewart a távcső mögött egy Hátsó ablak poszteren a falon. :)

  9. Egyáltalán nem gyerek képregény, szerintem nem is gyerekes, fiataloknak szól de nem gyerekeknek. Aztán lehet szeretni vagy nemszeretni. Én imádom, már az álomlány dolognál megfogott. Szerintem van benne anyi életszerű dolog ami simán ellensúlyozza a gameboyos, mangás wtf részeket. Az meg, hogy a rajz egyszerű az se azt jelenti, hogy akkor már gyerekeknek való.

  10. engem is beszippantott, igazából a második kötetnél, az elsőnél még szokni kellett hogy ilyen nyomi scott, de aztán sztem jönnek a jó dumák etc, meg valahogy annyira abszurd néha (az exek), és mégis annyira könnyedén illeszti ezeket bele hogy…szal jó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.