360 fokos fordulat a Cars és az M:I 4 irányában? Mit szól ehhez Perzsia hercege? És Snake?

Brad Lewis magában nem bírt a Cars 2-vel, de az első rész egyik rendezője, John Lasseter (+ Bug’s Life, Toy Story 1-2) besegít neki. Vagyis nem pontosan ez volt, hanem az, hogy a Cars 2 forgatókönyve borzasztó állapotban volt, így Lasseter kénytelen volt beugrani a rendbetételre. Na meg úgy néz ki végül a rendezésbe is beleszól, hiszen co-director kreditet fog kapni.

A Prince of Persia ezennel a legtöbbet hozó játékfeldolgozás. Nem ért el akkora sikereket mint várták, de minden Hitman meg Uwe Boll meg ilyesmit lehagyott dollárkupacokban. Konkrétan a Tomb Raider vezetett eddig 272 millával, őt előzte most a herceg.

Most hétvégén nyit kinn a Knight & Day és ha nem lesz nagy siker, akkor a Mission Impossible 4-ben nem Cruise sztárságára építenek majd teljesen, hanem behoznak mellé egy sidekicket valami nagyobb szerepbe. Egy ismertebb, fiatalok kedvence színészt vizionáljatok, hiszen vérfrissítésnek szánják, ha szükségét érzik.

Fernando Meirelles (Isten városa) rendez majd filmet Peter Morgan (Frost/Nixon) 360 című forgatókönyvéből. Yeah.

Most már biztos, Neil Patrick Harris szerepelni fog a Harold és Kumar 3-ban.

Fejlemény az Escape From NY ügyében? Legutóbb ugye azt hallottuk, hogy nem úgy Manhattan, ahogy az előző, meg az új rendező személye derült ki. Azért kis hír most ez a fejlemény, mert csak annyi pletyka, hogy a rendező Olyphantot szeretné Snake-nek.

14 hozzászólás a “360 fokos fordulat a Cars és az M:I 4 irányában? Mit szól ehhez Perzsia hercege? És Snake?” bejegyzéshez

  1. Olyphant talpraesett egy gyerek, de nem biztos, hogy elvállalja, pláne a Hitman után. Ha jól tudom Breck Eisner készüli rendezni a feldolgozást, szimpatizálhat Oly-val a The Crazies óta.

    Russelben volt valami őshím mentalitás, “megtörve, de elpusztíthatatlanul” benyomás, amellyel létrehozta Snake “cohones” férfiasságát, látható matt fizikalitásán és veterán félszemén kívül.

    Oly ügyes kisiparos, Russelt erre nevelték. Az eredeti felülmúlhatatlan, meglátjuk mennyire sikerül a közelébe férkőzni a feldolgozás minőségével!

  2. Ahh, már azt hittem a címet olvasva, hogy végre körvonalazódni látszik a MGS film.
    Amúgy vhol azt hallottam, h Kojima az Escape from New York-beli Kurtről mintázta Solid Snaket, és hát valóban lehet benne vmi. :)

    A H&K 3-tól kicsit tartok, amennyire odab*szott az első, annyira gyenge lett a második.

  3. human: Nem májerkodni akartam a rendező nevével, csak nem jártam be elég figyelmesen a hír link-útját, amit tényleg odatettél :)

    Egy másik hírhez, sosem hittem volna, hogy eljön az idő, amikor Cruise egy ifjonc partnersztár mankójára szorul majd. Erősen ötven felé teker a régi Maverick, de eszementségei ellenére neki volt az egyik legbiztosabb teflonbevonata a színészhírességek között. Az MTV gálát is hogy végigpattogta már, pár kiló smink alatt.

  4. gondoltam, csak direkt belinkeltem h miről van szó mert nem a múlt héten volt :)

  5. Nehogymár Olyphan-t játsza Snake-et.. Egyáltalán nem illik rá a szerep, a karakter.. Akkor már inkább David Hayter (Ő szinkronizálta Snake-t mindig, nála jobban senki sem ismeri a karaktert, és még hasonlít is rá..

  6. snake-nél már a rimék ötlete sem tetszett, az új pletykák meg egyre kevésbé

  7. Én a Justified óta bízom Olyphantban, azért ott elég tökösre sikeredett. Ami nem tetszik az a rendező egy nyilatkozata, human engedelmével egy másik blogról ollózom: “Carpenter filmjében néhány trükk elég gyászosra sikeredett,…Eisner azt ígéri, hogy ők sokkal jobb speciális effektekkel fognak szolgálni.” Igen erről szól majd minden, az effektekről, emellett meg lesz valami sztori meg mondandó is. talán.

  8. “360 fokos fordulat a Cars és az M:I 4 irányában?”Maradjunk 180 fokban, 360nál oda jutunk ahonnan forogni kezdtünk,ergo nincs semmi változás. :)
    Egyébként remélem valami faja színész lesz Tom mellet …hmmm shia LaBeouf, Pattinson, Zac Efron…úristen mekkora lenne bármelyikük, a végén valami nagyon csúnya halállal…

  9. B. tisztában vagyok vele, viszont látod, hogy van 360 című film is a hírek között, innen jött ám

  10. Mi lenne, ha M:I4-ben a _történetre_ helyeznék a hangsúlyt Cruise “sztársága”/arca vagy valami comic relief sidekick helyett? Túl sokat akarok? :P

  11. Hmm. Tom Cruise mellett talán Joseph Gordon-Levitt-ot tudnám elképzelni. Messze több a lehetőség és a tehetség benne, mint mondjuk Shiaban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.