Killers

A legrövidebben lehet így lehetne összefoglalni: Katherine Heigl karrierjének a vége. Végre? Sajnos a csaj jelentősen lehúzza a magában sem a túl erős filmet.

Heigl sikít a Killers-ben

A történet a CIA egyik bérgyilkosáról szól, aki kiszáll a buliból. Itt szerintem poén, hogy Aston Kutcher alakítja a megfásult gyilkost, hiszen annyira kölyökképe van ehhez, hogy teljesen hihetetlen a szerepben. Ilyen komolytalan amúgy az egész film, kivéve amikor gyilkolásról van szó. Kitaláltátok, nyilván egy nő miatt hagyja ott a szakmát, itt jön be a képbe Heigl. Aztán eltelik 3 év, boldogan élnek, a csaj nem tud semmit, amikor is úgy alakul, hogy vérdíjat fűznek ki Aston fejére, mert a régi főnöke felkeresi.

Abban csavarják meg, hogy a környezetéből az ismerősei azok, akik az életére törnek, mivel alvó ügynökök voltak addig. Mondtam, hogy teljesen komolytalan, viszont így jó pár “te is fiam, Brutus?” kaliberű jelenet kavarodhat a dologból. Meglepetés nincs egyikben sem, de pár poén azért akad így.

A Killers akciójeleneti meglepően jól kidolgozottak, pláne ha azt nézzük, hogy a rendező pár éve a 21-et hozta nekünk, amivel bőven voltak gondok az ő részéről is. Kellemes kisvárosi hangulatba rejtve megy egymás aprítása, főleg, hogy a gyilkosok egymást is le akarják nyomni, mivel csakis maguknak akarják a vérdíjat. Külön kiemelném közülök a Daily Show-ból érkezet Rob Riggle-t, akit hatalmas poén volt komolyan vett akciójelenetben látni.

Sajnos a hatpontos akciókomédiát brutálisan lehúzza a végén levő “megoldás”, mint ahogy Heigl katasztrofális játéka is. Kutcherrel amúgy nem volt bajom, a Dude, where is my butterfly duó óta bírom, Punk’d-et meg sosem néztem, hogy ez változon. De az biztos, hogy ő sem A-listás sztár, ahogy Tom Selleck sem, aki az apósát alakítja itt és akad pár jó jelenete. Szóval végül csak 4/10-et tudok adni a Killers-nek, volt 1-2 jobb jelenet, de elvesztek az átlagos és átlagnál rosszabb megoldásokban, amiről az író is tehet.

human
írta
2010. 07. 11. 16:35
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Killers” bejegyzéshez

  1. SZerintem nem sok maradandót alkotott a Roswell óta, bár ott is csak eyecandy volt.

  2. Inkább maradt volna a sorozatoknál…

    A 27IDEGEN igen és a CSÚF IGAZSÁG bejött (neki)-ez most nem…

    EZ VAN!

  3. Imádom olyan bájos ugyhogy a legtöbb filmjét ha lehet megnézem még moziban :D

  4. valamiért nem bírom ezt a nőt. kicsit férfias ,de nem olyan pozitív értelemben, mint pl bacall, inkább üresen, és kiábárndítóan. ráadásul folyamatosan idióta szerepeket vállal, valahogy nem csodálkozom, hogy megmarad az eyecandy szinten..

  5. Nyertes Zsuzsa van a képen?
    Amúgy ezzel a beszámolóval most még egy rosszat hallok/olvasok erről a filmről. Szerintem inkább valami mást nézek majd meg. A nővel nincs bajom, de nem hiányozna, ha soha többé nem szerepelne semmiben.

  6. Sztem se volt nagy durranas.Lions gate film szal,mar az elso 10 percben ez be is bizonyitja.Gagyi cgi,gyenge operator,a tortenet meg ,hat….nem az igazi.Egyet ertek egy jobb rendezovel talan…..talan…..tobbet is ki lehett volna hozni belole foelg ennyi penzbol.

  7. Én Ashtont sajnálom, ugyanis a Butterfly effect óta imádom, ott bizonyította azért, hogy nem egy rossz színész, de nagyon bekategorizálták a romantikus szépfiúnak. A produceri munkái meg jórészt csak a fun kategóriába esnek, és az is csak számára fun, a nézőnek sajnos nem.

  8. Nekem az volt az érzésem a film megnézése közben, hogy a készítők nem tudták eldönteni, hogy most vígjátékot akarnak vagy akciófilmet. Mindenesetre ez mindkettőnek gyenge lett.

  9. Nekem meg tetszett, bár előzetesen megnézve az értékelést, kicsit savanyú szájjal ültem be a filmre, de az itt lefestett képhez képest kellemeset csalódtam. Remek kis popcorn mozi volt (bár utálok popcornozni a moziban), egyáltalán nem untam. És nekem nem volt semmi bajom a csajjal, nem volt gáz. Tom Selleck-et meg imádom. Nem számítottam rá, nagyon meglepett amikor feltűnt. A végén meg a bajusz téma :D zsír.

  10. te valami fizetett kommentelő vagy? Azt írod h olvastad előtte ezt az írást, mégis meglepődtél Tom Sellecken, akit említek benne? Remélem nem kapsz sok pénzt ezért.

  11. Nem, nem vagyok fizetett kommentelő :D Bár megdobhatnának egy kis lével, nem mondom. Igen, sejtettem, hogy ez lesz a kifogás, hogy meglepődtem Tom Sellecken. Ebéd után hívtak, hogy menjünk moziba. Kérdem mit nézünk. Bérgyilkosok. Ammeg mi a f.sz. Megnézem, mit ír a filmbuzi. A heti mozibemutató résznél látom hogy lehúztad, kattintok a linkre, első bekezdést olvas. Hú ez szar lesz (mondom), végére teker. 4/10. Ne már, ilyen filmet nézünk. Ilyet nem szoktam. A cikket nem olvastam végig, de lejött, hogy mi a vélemény.
    Persze elmentem moziba, a barátok miatt, és kellemeset csalódtam. Nekem tényleg tetszett. Csak az rühellt, hogy a sok majom vagy 10 percet késik az előadásról, és belezavartak az előzetesekbe. Szemetek.
    Tényleg nem mentegetőzni akarok, ha véletlenül még ez a vád is érne. Sajnos nem fizetnek érte, de bocs, hogyha rosszul fogalmaztam, és bele lehet kötni a mondandómba. Remélem nem baj, ha tetszett a film. Nekem pl a Forgetting Sarah Marsal vagy mi anno viszont éppen ellenkező hatást váltott ki. Olvastam az értékelést, jó filmre számítottam, de az nekem nem jött be, nagyon nem, szerencsére most fordítva volt.
    Ha valaki fizetni szeretne ezért a kommentért, nem zárkózom el előle.

  12. Azért nem volt ez annyira überszar film. Tény, hogy a sztoriból jóval többet ki lehetett volna hozni, de egy-két jó jelenetnél röhögtem hangosan. Heigl szerintem ugyanazt hozta, amit az eddigi összes filmjében. A helyes pofiját, és a testalkatához mérten jelentős kebleit. Nincs is más dolga.

    Tom Selleck pedig mindig örömmel tölt el, ha feltűnik bármilyen szerepben. MAGNUM FTW.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.