Norton visszavág, természetesen (frissítés)

Pontosabban szóval az ügynöke tett hozzá 1-2 adatot a No More Hulk történethez. Konkrétan azt, hogy hívták őket Marvelék, Norton találkozott Whedonnal, minden normálisan haladt, úgyhogy elkezdtek a pénzen tárgyalni. Szerinte semmi összeszólalkozás nem volt, hanem csak normális alkudozás, aztán egyszercsak hívta őket a Marvel, hogy más utat választanak.

frissítés: Norton írt egy nyílt levelet is.

13 hozzászólás a “Norton visszavág, természetesen (frissítés)” bejegyzéshez

  1. A teljes Avengers cast számára most valamilyen multiszereplésekre (Avengers filmek, cameok stb.) vonatkozó szerződéset ajánlanak/ajánlottak – kábé mint a friss pókemberes srácnak, ami baromira nem jó, ha csak egy-két produkcióban vesz részt színészként az ember és mást/máshol/másokkal is akarna forgatni közben, de nagyon jó, ha stabil munkát szeretne valaki évekre közepes fizetésért…
    Norton nem hülye egyrészt, hogy ilyesmit aláírjon, másrészt a Disney a magas forgatási költségek miatt a fizetésekre elszórható pénzt a lehető legalacsonyabban fogja tartani.

  2. jaja, kötbért akar iratni. ami nem nagyon fogja érdekelni a komolyabb színészeket…

  3. Végül azt se feledjük, hogy Norton minden filmjének a forgatókönyvét kvázi átírja (igen, saját maga) neki tetsző módon, és ebből már a Hulk esetében is balhé volt. Nem is értem, hogy miért erőlködött vele még egyszer a Marvel, pláne, hogy az Olasz meló óta nem bírt kasszasikert felmutatni.

  4. Hát lehet, hogy nem egy kasszagyáros, de őszintén nincs is nagy szándéka rá. A hírnevét már rég megalapozta 5-6 olyan szereppel, amely elvitathatatlanul zseniális színjátszó tehetségét bizonyítja.

    A forgatókönyvekkel való hepciáskodása nélkül talán sohasem jön létre az Amerikai História, ennél a vágásba is beleszólt, olyan mértékben, hogy az eredeti rendező elhatárolódott a filmtől. Elismerte ugyan Nortont színészként, a moziba került film megtagadása után Tony Kaye jelölték az összes díjra kategóriájában, pedig a szakma akkor már rég tudta Kaye képkollázsából Norton rendezett egy remekművet. Hol van most, Kaye?

    Edwardot nem a kasszasikerek mozgatják meg, a Hulk zsebpénzgyűjtő munka volt, meg is lepett, amikor feltűnt a szerepben.

    Sajnálom valamennyire, mert intelligenciájában és lassan szerepvállaló kedvében ő a szakma Jodie Fostere férfiként. Néznénk, de kevés dolgot tart érdemesnek eljátszani. Emellett remélem nem lesz egy Day-Lewis és tart évtizedes karrierszünetet.

    A Hulk nem fog hiányozni a repertoárjából, azt hiszem csinálni fog ő még jó, ha nem is közönségsiker filmeket, csak emlékezetesebbeket egy heti moziestnél.

  5. Talán azért akarták még egyszer Norton-t, hogy a harmadik Hulk felbukkanás egy filmben ne egy harmadik színésszel legyen, mert sokak szerint (közéjük tartozom) rém idegesítő, ha egy karaktert rövid időn belül (tehát nem 007-szindrómáról beszélünk!!!) mindig más és más színész játszik.
    Na mindegy, Norton akkor is egy színészóriás, egyszer megcsinálta, kipipálhatja, lehet továbblépni…

  6. óóó de miért? Úgy utálom már ha egy többrészes filmsorozatban csak úgy lecserélnek egy színészt egy másikra…

  7. “Úgy utálom már ha egy többrészes filmsorozatban csak úgy lecserélnek egy színészt egy másikra…”

    még sok pókember film lesz és sok pókszínész. ld. james bond. ez a dolgok rendje.

  8. winnie:
    De azért az nem elhanyagolandó, hogy a James Bondból 22 film alatt volt 6 színész, Hulknál meg jelenleg 3 film/3 színész az arány…kicsit tényleg gáz. Ha ennyire nem találnak senkit sem elég jó Hulknak, inkább pihentessék. Így is erőltetett ez az egész Hulk. Egy izgalmas, érdekes jó figura, de az eddigi két film olyan izzadtságszagú lett, hogy nem tudom, mit tudnak még kihozni belőle.
    Ezzel a folytonos színészcserével meg tényleg csak azt érik el, hogy a többségnek elege lesz Hulkból.

  9. sztem a többség igazából picit leszarja Hulkot. nem akkora figura. inkább Pókember és Batman a többség voksa, meg talán az X-menek, szvsz.

  10. Megvalósulhatna, csak nem az első Avengers filmben, hanem mondjuk a másodikban, vagy inkább a harmadikban. Amikor a Bosszú Angyalai feloszlanak, majd újjáalakulnak akkor került Póki és Rozsi a képbe. Szal sztem bevállalják, csak valahogy vissza kéne szerezni a jogokat a Sony-tól meg a Fox-tól, de biztos meg tudják lépni valamilyen fondorlatos jogi szarral…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.