World War Z-feldolgozás

Brad Pitt lesz a főszereplője ennek a könyvfeldolgozásnak, a rendező pedig Marc Forster lesz valószínűleg, bár ez utóbbi még változhat. Egyelőre 2012 a céljuk a bemutatóra.

Amit tudni kell, hogy ez egy nagyszabású zombifilm. Hatalmas csatákkal valószínűleg. Elvileg több történet lesz összegereblyézve, a zombik elleni nagy háború híres személyiségeit bemutatva, nem pár egybeverődött embert követük majd. Érdekes előrelépés a témában talán. Itt bővebben olvashattok róla.

human
írta
2010. 07. 24. 12:18
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “World War Z-feldolgozás” bejegyzéshez

  1. Talán a kedvenc könyvem, még lefordítani is elkezdtem annyiszor olvastam már, szóval magasak az elvárásaim…Igaz maga az író nyilatkozta, hogy a forgatókönyv nagyon jó lett szóval van remény.

  2. Daprince: mikro nyilatkozta? mert azóta már kétszer is átírták – bár az interjúzást úgy látom kivették

  3. Hát a draft amiről ő nyilatkozott abban még interjúzás volt, azóta ketten dolgoztak rajta, azokról nem sokat tudni. Remélhetőleg csak finomítottak rajta, bár szerintem a valószínűbb az hogy “budget-barátabbá” kellett(?) szabniuk.

  4. Mivel úgy látom, hogy ez egy jó könyv alapján készül, sokan szeretik, ezért nem kell a konkrét könyv elleni támadásnak venni a hsz-em, de:

    Miért van szüksége a világnak és a filmeknek újabb és újabb zombifilmekre? Még akkor is, ha ez egy “előrelépés a témában”. Nekem annyira de annyira tele van velük a nemtommim, hogy az elmondhatatlan, rosszabbak, mint a vámpírok. Milyen üzenetet tud ez magában hordozni, milyen új, szórakoztató fordulatot tudnak venni az ilyen történetek?

  5. DHOPW42: le van írva ez miben más mint az eddigi zombifilmek, nem értem a kommented.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.