Timur Bekmambetov mindenhol!

Először is a Abraham Lincoln: Vampire Hunterről ejtett el pár infót, amit ő fog rendezni. A történet amúgy az, hogy Lincoln (igen, az) anyját vámpírok ölik meg, ezért rájuk és rabszolgatartó segítőikre vadászik az öreg. a forgatást még most télen elkezdenék, és a vámpírok kivételével történelmileg hű lenne az anyag, Lincoln úgy nézne ki ahogy eddig “ismerjük”.

Aztán pedig egy Moby Dick modern értelmezést is szeretne. Szintén természetfelettivé téve a dolgot, különleges bálnára különleges emberek vadásznának.

Wanted 2 ügyben belassultak a dolgok, ha nem is Jolie távozása miatt, de McAvoy sem nagyon ér rá mostanában, Timur ezért is ugrott neki a Lincoln-projektnek inkább.

Még említett pár dolgot, ha érdekel, de többnyire tényleg tervek, a Lincoln anyag az ami az elkészülés felé halad rendesen.

11 hozzászólás a “Timur Bekmambetov mindenhol!” bejegyzéshez

 1. Moby Dick, éppen időszerű egy feldolgozás.
  Lincoln film ötlete kicsit gagyi, de a képi világ megmentheti.
  Wanted 2? Az egész filmben McCavoy Xprofesszor volt a legjobb, nélküle a film legfeljebb Titanic lehet.
  Szerintem.

 2. Kivancsi vagyok mikor unjak mar meg vegre a vampir temat. Wanted? Mar az elso resz is csak egy parodia volt. A Moby Dick viszont akar erdekes is lehet meg.

 3. Nekem tetszett a Wanted, még úgy is, hogy amennyire hallottam, elég jelentősen eltértek a képregénytől.

  Ha lesz folytatás, én azért megnézem majd. (Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy esetleg tényleg benne lesz-e Kristen Stewart. Megnézném őt egy ilyen stílusú filmben.)

 4. A Wanteddel tenyleg eleg jelentosen eltertek a kepregenytol. Sot szine semmi kozos nem volt a kepregeny es a film kozott.

 5. “vámpírok kivételével történelmileg hű lenne az anyag”
  egy újabb idézet a legborzasztóbb filmes mondatok nagykönyvébe :D

 6. Tudtommal az Abraham Lincoln: Vampire Hunter egy könyvfeldolgozás lesz, és tudtommal az is a poénra épült, szóval most őszintén, igazán nem értem a hisztit.

 7. Zirowe – emberem vagy! :) tényleg hazai pályán kellene dolgoznia, az öregnek, mintsem kiherélt-gagyi Wanted erőlködéseknél asszisztálnia (tudom – kicsivel jobban fizet).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.