Chicken Heads

A Warner bejelentette, hogy Bugs Bunny külön filmben tér vissza, méghozzá rögtön élőszereplő/cgi keverékként, ala Macilaci a minap. Yeah? No? David Berenbaum már nekiugrott a forgatókönyv írásának.

A legfrissebb hír szerint az Elder Wand megszerzésénél, a 24. fejezet végén bontják ketté az utolsó Potter-történetet. A teljes Ew sztori képekkel itt van bescannelve.

Tony Scott a producere és valószínűleg a rendezője is lesz a következő Mark Millar (Wanted, Kickass) képregény filmes feldolgozásának, a Nemezis-nek. Az alap annyi, hogy egy Bruce Wayne-szerű ember nem a jó oldalra áll, hanem amolyan Jokeres karaktert vesz fel. Író még nincs, szóval ez egyelőre nagyon a jövő ködébe vész.

5 hozzászólás a “Chicken Heads” bejegyzéshez

  1. “A Warner bejelentette, hogy Bugs Bunny külön filmben tér vissza, méghozzá rögtön élőszereplő/cgi keverékként, ala Macilaci a minap. Yeah? No? David Berenbaum már nekiugrott a forgatókönyv írásának. ”

    Hát ha olyan lesz mint a space jam vagy roger nyúl a pácban akkor jöhet, de ha Macilaci vagy a Hupikék törp. akkor elég csúnya bukás lesz egy ilyen negyszerű karakterből.

  2. Nemesis képregény 4 részes lesz és eddig 2 jelent meg de azok is….szóval a Kick-ass azért jobb volt. Mondjuk úgy, hogy kétlem, hogy ebből kisülhet bármi jó.

  3. En azt mondom Duck Dodgers mozit a nepnek! Eszmeletlen poenos volt a Duck Dodgers rajzfilm amit meg par eve tobb evadon at nyomtak! Par poenon sirva nevettem. Abbol masfel-ket oras verzio siman johet, persze a franko Tom Jones zenevel es rakas vendegsztarral. :)
    A vegen meg igaza van Duffy-nak mikor azt mondja hogy a Warner mindig Bugs Bunny-t nyomja :D

  4. “Hát ha olyan lesz mint a space jam vagy roger nyúl a pácban akkor jöhet, de ha Macilaci vagy a Hupikék törp. ”

    hehh, bezzeg, ha fordítva jöttek volna a filmek, akkor fordítva mondanák a legtöbben,

  5. (de tényleg, csak a nosztalgia miatt egy olyan vérgagyit, min a space jam, ne magasztaljunk fel. gondoljuk végig, hogy ha ma egy lebron james-szal vagy tom brady-vel és egy rajzol hőssel készítenének egy nullkoncepciós, egypoénos filmet csak azért, hogy eladják, mekkora felháborodás lenne. nem véletlen, hogy a rendezője több filmet nem is rendezett. a roger nyúl más tészta, annak volt koncepciója, múltja, de a space jam…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.