Megvan a Sárkánytetoválásos lány

Tök mindegy kiket emlegettek, Rooney Mara (Ki, ki?) kapta meg a szerepet. A rendező ugye David Fincher, a többi szerepben pedig Daniel Craig, Robin Wright és Stellan Skarsgard fog feltűnni.

A könyv és a filmes feldolgozása eléggé illik a régi Fincher stílusához, érdekes remake lesz ez, de a svéd film sem kutya, hanem macska.

9 hozzászólás a “Megvan a Sárkánytetoválásos lány” bejegyzéshez

  1. Craig érdekes választás. Meglátjuk mi sül ki belőle. drukkolok, mert jókis könyvek ezek.

  2. Ez a csaj NAGYON rossz választás. Borzalmasan gyenge színész. Ha tényleg ő lesz, én meg nem nézem azt a remake-et :-(

  3. Újabb amcsi remake, ahol Jenki “barátaink” azt állítják majd, hogy a könyvet adaptálják, és az előzetesben meg egész jelenetek lesznek a Svéd adaptációból. A-ha. Ezeknek sohasem elég, mi? Ennyire nem szeretnek olvasni, vagy mi?
    Én inkább maradnék a svéd verziónál, köszönöm szépen…

  4. Nem szokott rosszul válogatni színészekben Fincher. Ellen Page érdekes választás lenne az biztos, ő talán hitelesen tudná visszaadni Lisbeth Salander karakterét. Bár aki már látta a Millenium trilógiát, annak igazából mindegy ki fogja eljátszani, ugyanis Noomi Rapace alakításához fogja mérni úgyis a remakek színészeit, ugyan úgy ahogy a rendezést Oplev vagy éppen Alfredson teljesítményéhez.

  5. Furcsa, h Rooney Mara ellen tiltakozás hangjai hallatszanak, viszont Craig-gel meg meg vagytok elégedve. Sztem ugyan azon szinten álla a színésznő és a színész is, pl. boldog v éppen rettegő fadarabot kiválóan el tudnak játszani. Ugye milyen nehéz észrevenni a különbséget a boldog és a rettegő farönk között? Na a fadarab érzelmi megnyilvánulásainak visszaadásában ezért tökéletesek :)
    (Lehet, h elhamarkodottan ítéltem amikor azt írtam, “nem szokott rosszul válogatni színészekben Fincher”?)

  6. a Hard Candy óta nem voltam annyira szerelmes szinésznőbe, mint Noomi Rapaceba, de megint csak fel kell tennem a kérdést: ki a fene ez a Rooney Mara? nem láttam még soha, de reménykedem, hogy eljátsza úgy a Lisbethet, olyannak amilyennek Ellen Paget elképzelem a szerepben :)

  7. OK, Craig is rossz választás, de ő legalább színész. Valamennyire :-) A kiscsaj a Rémálom az Elm utcában remake-ben volt, amit kétszer láttam, és a tehetésgnek szikrája sincs meg benne.
    Én bátor vagyok kijelenteni, hogy ezek után a Tetovált lány remake nem lesz érdemes arra, hogy megnézzem. A svéd film tökéletes, aki filmen akarja látni, nézze azt.
    Ráadásul Salander nem csak egy közönséges szerep, hanem rettentő nehéz, furcsa egéyniség, komoly kihívás lehet eljátszani, és ez a svéd változatban sikerült, komoly megdöbbenésemre. Itt meg kéne állni. De hát, amerikaiak :-(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.