Casting móka és tervek

Liam Neeson lesz a főszereplője Joe Carnahan következő filmjének, a The Grey-nek. legutóbb A-teameztek közösen. Egy alaszkából hazafelé, a civilizációba tartó csapatot követ majd a film, akiknek a gépe még a vadon felett meghibásodik és így lezuhannak. Aztán pedig farakasok elől kénytelenek menekülni a túlélésért. Nem horror vagy ilyesmi, ez dráma lesz.

Jon Hamm és Jennifer Westfeldt közös filmben fog szerepelni. Ők a valóságban is járnak. A film címe Friends with Kids és a pár női tagja írta.

A már említett At the Mountains of Madness című Del Toro film főszerepe közül megy a huzavona. A stúdió James McAvoy-t szeretné, Del Toro pedig Tom Cruise mellett teszi le a voksát. Aztán lehet Chris Pine besmúzol jobbról. Amúgy a stúdió-rendező szembenállás érdekes, a minőséget valszeg nem fogja befolyásolni, ez itt még teljesen természetes folyamat, csak értitek: az egyik mostanában lesz egyre nagyobb sztár és a fiatalokat is jobban érdekelheti, a másik pedig már rég túl a csúcsponton, de továbbra is remek.

Olivia Thirlby is szerepelni fog a Dredd bíró filmben.

7 hozzászólás a “Casting móka és tervek” bejegyzéshez

  1. At the Mountains of Madness na erre nagyon kiváncsi vagyok: legvisszataszítóbb és legiszonyatosabb ez H.P.Lovecraft és nem Twilight.
    A Gyürük Úrát is nehéz volt visszaadni filmen nemhogy ezt. Ártatlan civil ör koromban kiolvastam éjjel… hát aközben sok fura hangot hallottam ugyhogy az őrjárat elmaradt és boldog voltam mikor kisütött a nap :D
    Főszereplő választás : Tom Cruise örültet játszva hiteles volt Opra kanapéján :P

  2. Mammut: téééényleg! Bár ezer éve láttam de most hogy mondod.
    Én úgytudom Del toronak ez a film élete vágya, szóval nemhiszem, hogy annyira hajlandó lesz kompromisszumot kötni.

  3. Szeretem McAvoy-t, törekvő és nem utolsó sorban tehetséges, de azért ide Cruise kell!

    Szélsőséges szerepekben hozza ki magából a legtöbbet, úgy értem nem jelen van, játszik. Karrierje két egészen különböző ragadozószerepében tartom őt a legjobbnak mindezidáig, az Interjú a vámpírral és a Magnólia karaktereit játszva. Ezek mellé még odapréselődik a Collateral nagyon finom kis bérgyilkosszerepe és emiatt becsülhetem meg színészként, nem csupán sztárként Cruise-t.

    Del Toro tudja a dolgát, hagyják szépen rá a választást!

  4. Wow, Az őrület hegyei az egyik legjobb Lovecraft novella. És Del Toro kezeibe került. Már most várós, figyelek minden hirmorzsát. Azért remélem nem valami fiatal szépfiú lesz a főszereplő. Ide karakter kell. Cruise akár jöhet is…

  5. Az Őrület Hegyei kapcsán egy jó barátom fogalmazta meg a legjobban a nagy kétséget: semmiféle vizuális effekt nem képes visszaadni azokat az érzeteket és hangulatokat, amit az ember saját magának elképzel a könyvet olvasva.

    Ettől még lehet egy jó film belőle, de Lovecraft tényleg írásban az igazi. Bár túl sok horrorfilm megtekintése valószínűleg tompítja kicsit az élményt, hiszen mára egy csomó akkor még újszerű és eredeti fordulatából klisét csináltak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.