14 hozzászólás a “The Most Anticipated Horror Event of The Year” bejegyzéshez

  1. Már az első is erőltetett volt, épp az vette el a hitelességét, hogy bugyuta szereplők voltak, gyenge színészek, és még a fordulatok többsége is marhaság volt.

    A [Rec]-re is ráfogható ezen dolgok többsége, de valahogy még még működött a kézi kamera-feeling számomra.

  2. Gondolom direkt volt, de ha nem akkor ez szép nagy fail :)

    Amúgy már az 1 is nagyon szar film volt, de azért megnézem a 2-t.

  3. nekem se tetszett az első rész. próbáltam elaludni, de mindig mikor már ott voltam hogy na most csicsijja, sikított a csaj :D ugy h elalvós filmnek nemjó.

  4. A kisbaba a tükörhöz közelebbi oldalán áll az ágynak, a kutyát lehet elcseszték, lehet ez volt a cél… Ha lefele tartja a farkát a kutya ahogy a tükörképen látható, az félelmet is jelenthet… Aztán hogy ez szándékos volt-e…

  5. nem tudom sacok, de én rendesen összecsináltam magam a végén. igaz, úgy ültem le, hogy most mindent elhiszek amit látok. máshogy nem működik :) nekem nagyon bejön, ha úgy mond, nem látom mitől is kell félni.

  6. az első rész egy béna, gagyi, baromi rossz film volt, úgyhogy szerintem tök mindegy, hogy a második rész plakátja milyen.

  7. A kutya balra csapja a farkát, ez az ülepe alatt van. Csak érzéki csalódás, hogy az eredeti képen feljebb van, mint a teste.
    A kisbaba meg, hogy nem látszik hát pont az ebben a poszterben a pláne (?hátborzongató?):

  8. krizsmis: idézem magam:

    “A kisbaba a tükörhöz közelebbi oldalán áll az ágynak”

    Legyen már egy kicsit jobb térérzéketek :D:D

  9. Lehet, hogy én leszek az egyetlen, de én megvédem az első részt, nekem igenis tetszett. Persze ehhez hozzátartozik az is hogy én imádom az ilyen démonos filmeket. Vannak nagyon szar filmek ebben a kategóriában, de ez nem az volt. Kifejezetten várom a második részt, és ha utána olvastok egy kicsit az első filmnek akkor a két szerepló fejenként 500 dolcsit kapott. De a film kegyetlen jó bevételt hozott. Ráadásul számomra megfelelően volt felépítve a film, fokozatosan növelve a paraszintet. Szóval hajrá és jó lesz ez.

  10. Óó, most eléggé lelomboztatok, mert épp mostanában terveztem az egyet is megnézni.. :( Mondjuk én hallottam róla pozitív kritikákat is..

  11. vicces amúgy, hogy akadnak emberek, akik elhiszik, hogy az első rész eredeti felvétel :D nem is tudom már melyik fórumon olvastam, hogy valaki kikelt magából, hogyan lehet lehordani az első részt, amikor ott valaki igazi halálát látjuk :D ez lol. amúgy szerintem sem volt nagy eresztés az első rész

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.