Get Human To The Greek

A Sarah Marshall tényleg akkora bukás volt itthon, hogy nem érte meg behozni a folytatását, a Get Him To The Greek-et? Végül tényleg annak készült a film, Jonah Hill fura kettős szerepének ellenére is, ugye feltűnt az említettben mellékszereplőként itt pedig mást alakít, az énekes csávó maga ereszti el egy Sarah Marshall Show reklámjakor, hogy “i’ve been inside her”. Joe már tökéletesen leírta a helyzetet a film kapcsán, szóval nem fogom sokat tépni a szám, olvassátok el őt.

Get him to the greekben egy Sarah Marshall show reklámja.

Get him to the greek főszereplői

Csak annyit tudok mondani, hogy az idei vígjátékok egyik legjobbjával van dolgunk. Rég volt ennyire szórakoztatóra megírva drogozós jelenet, mint a Get Him To The Greekben található “Jeffrey”. Már-már a rég burleszkeket idézte, csak épp modern köntöst húzott rájuk és nem kaját dobáltak egymás arcába. Bevallom, hogy ott borultam.

Get him to the greek főszereplői

Amit még ki kéne emelni, hogy P. Diddy bemutatja: van humorérzéke. Csak mellékszerepben, de rengeteg poént hoz ő is. A lényeg, hogy a Greek szerintem is 8/10 legalább, nagyon jó kikapcsolódás volt.

12 hozzászólás a “Get Human To The Greek” bejegyzéshez

  1. már a az angliai bulizós jelenetsor is hatalmas volt, nem csak a jeffrey-s. mellékszerepben rose byrne kellemes meglepetésként szolgált, nem a szokásos halvérű karakterét játszotta (és egyébként is pacsi a casting-osoknak). az fsm nekem jött be anno, ez tényleg az év egyik legjobb vígjátéka.
    címnek az aldous famous se lett volna rossz ;)

  2. Ha ennyire ajánlott, akkor megnézem.
    Nekem a Grown Ups bejött még idén, nemrég néztük meg, hát sokat röhögtünk azon is.

  3. Ez egy iszonyatosan jó film volt elejétől a végéig, legapróbb részleteiben is, még a legjelentéktelenebb mellékszereplő, akinek csak 2 perc jut, azis emlékezetes maradt számomra. Rose Byrne imádnivaló volt, a nevetés garantált, az egyetlen amit negatívumként tudnék felhozni az Jonah Hill olykor rendkívül idegesítő fejszerkezete, meg makogása, de ha eszembe jut a Furry Wall akkor elfelejtem ezt a kis negatívumot is :D Jah és nemtudom kinek köszönhetően de a FSM-ban és ittis egyszerűen szépek voltak az emberek, elsősorban a hölgyek persze, valamiért mindig előnyös ruha, helyszín, helyzet, stb. volt rajtuk/mögöttük, részemről 10 pont, ésmost megnézem a Sarah Marshallt újra :)

  4. Lehet, hogy az én ízlésemmel van baj, de ez valami förtelmesen gusztustalan, ostoba film volt. Tele tipikusan a jenkiknek készült mafla poénokkal. Bár volt benne néhány, amin jót nevettem, de ezt leszámítva végig a gyomrom forgott az egésztől. Én 3-nál több pontot tuti nem adnék rá… :P

  5. trewq már akkor ketten vagyunk. Én sem értem mi annyira jó benne. Ritka gyenge eresztés szerintem. Ettől a Csupasz pisztoly is jobb:)

  6. Én nem tudom mi bajuk az előttem szólóknak, mert ez egy nagyon nagy film! Szét röhögtem magam :D Nálam mindenképpen 8 pont, ha nem több!

  7. baromi vegyes érzelmeim vannak ezzel a filmmel, lehet hogy csak mert a filmbuzin már két dicsérő írás is megjelent róla, de nagy csalódás volt – nem volt rossz film, de sokkal többet vártam tőle – de emellett meg voltak tényleg jópofa jelenetek is, viszont így kb sormintában ment: egy rohadt jó poén, egy nem vicces poén, egy nagyon szar poén (gondolok itt a szívrohamon veszekedésre meg a Napster poénra – nem is tudom mit keresett LU ebben a filmben) – és ez így a film végig hullámvasútban, szóval ez ilyen 5/10 – FSM milliószor jobban bejött

  8. Szerintem is kicsit túl valóságos. Kb: mint az élet. Én vígjátékossabbra számítottam, de sokszor Félelem és reszketés jutott eszembe. Kevesebb “feel good”-val.

  9. Nem értem a fanyalgókat sima 8/10-es szórakozás. És a drog és alkoholfüggő celebünk nem lesz varázsütésre jó ember, csak esetleg józanul józan, ez üdítő. Na meg Jeffrey:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.