25 hozzászólás a “Nézz már a hátad mögé!” bejegyzéshez

  1. háát nem tudom..nekem csak az első rész jött be meg már nem is tudom megnézni ezt a filmet mert a Horrorra Akadva az annyira kiparodizálta…de éppen meg másfél órát megérdemel hogy hátha jó lesz…

  2. A helyesírás már lecsengett, kár erőltetni.

    “Van még akit az ilyen filmek érdekelnek?”
    Miért, lemaradtam valamiről? Nincs igény a ijesztgetős horrorfilmekre?

  3. Hogy a fenébe ne lenne olyan ember, akit az ilyen filmek érdekelnek. Engem biztosan.
    A trilógia meg baromira sikeres volt az amerikai mozikban, így még szép, hogy a folytatás se csak DVD-n jön majd.

  4. jól látom, a jó öreg courtney cox az ott a képen?
    ezt a gagyi sorozatot ezzel a csajjal futtatni megint, értem én h kell vmi folytonosság, de cox marha idegesítő minden alakításában :(
    a scream 3 öt pontot kapott az imdb-n, akkor ez mennyit fog, 4-et? :) nemsokára elérik majd az asylum színvonalat, csak így tovább ;)

  5. “A sikoly széria már lecsenget, kár eröltetni.”

    ja. mindhárom film 100M fölött hozott amerikában. szép lecsengés:)

  6. Ne vicceljetek már!
    2000-ben mutatták be a 3. részt, ami tényleg gyengébb volt az első kettőnél, de még így is bőven jobb, mint a sok tucathorror, amit mostanában forgatnak.

    Eltelt 10 év, most úgy gondolják, hogy indítanak egy új trilógiát. Megtartva az eredeti trilógia 3 főszereplőjét, de emellett tele lesz a film új arcokkal.
    Ráadásul a rendezői székben Wes Craven ül, a forgatókönyvet meg ismét csak Kevin Williamson írta.

    Persze lehet, hogy csak én lelkesedem túlzottan a Sikoly filmek iránt.
    Azért előre ne fikázzuk már az új filmet.

  7. 14 évvel ezelőtt mutatták be az első részt. borzasztó rossz volt, azonban a tinik közt nagy volt a felhajtás, imdb 7.1. anyagi sikert meglovagolva egy év múlva jött a következő. na az még borzasztóbb volt, imdb 5.9. aztán a sztárok valami teljesen érthetetlen okból (pénz) kifolyólag három évvel később bevállalták, jött a harmadik rész, fájdalmasan borzasztó volt, imdb 5.3. persze a gyártási költség és a bevétel közt hatalmas rés tátongott. eltelt tíz év, és itt a negyedik rész. csak nekem van egy olyan érzésem, hogy azok a tinik akik 14 évvel ezelőtt ezen élvezkedtek azok felnőttek, és az effajta tini filmek kicsit eltűntek.
    annak idején mondhatni úttörő volt a tini horrorok közt, vajon ez most milyen lesz?

  8. A Sikolyt nem kell komolyan venni, és úgy nagyon jó.
    Baromi kreatív filmek ezek, csak durván horrorkritika az egész (3. rész leginkább, az már full gagyi néha). Ezért nem is értettem a Horrorra akadva filmek (főleg az 1.) létjogosultságát, mikor maga a film is eléggé önirónikus volt…

  9. Hank: A Sikoly első része ennek a műfajnak az egyik legjobb darabja, szóval nem tudom mi lehetett benne borzasztó. Mihez képest rossz? Mi volt benne a rossz? Jól megírt forgatókönyv, jó szövegek, szimpatikus szereplők.

  10. Kiket érdekel egy ilyen film?

    Kit érdekel mondjuk a Fűrész 2-3-4-5-6?
    A Final Destination 2-3-3D?

    Aki ezeket megnézi az megnézi a Sikoly 4-et is.

  11. Imádom a Sikoly trilógiát ,,tervezem is h újra nézem a napokba így 25 éves fejjel:) Amúgy a 4. rész nagyon penge lesz …MÁR 2-3 ÉVE szó van róla Kevinek meg volt ideje csiszolgatni a történeten indulhat a telefon hívogatás:)

  12. 3 dolog, ami 1000%-ban biztos a negyedik Sikoly filmről:

    1. Dewey-t( David Arquette) ismét leszúrják de túléli.
    2. Sidney minimum háromszor fogja elküldeni a gyilkost a pics.ába telefonon. Egyébként ő is túléli.
    3. A magyar szinkron ismét lelövi a poént, azaz,hogy ki a gyilkos.

  13. Muhaha: moziba feliratosan jön lehet :) Amúgy dettó… a harmadiknak nem lőtte le, a másodiknál igen, és érdekes, de az elsőnél sem :) Nekem :)

  14. “a harmadiknak nem lőtte”

    De bizony bár az is igaz,hogy nem olyan szembetűnően. Amikor a gyilkos nem győzött össze vissza bukdácsolni meg eltaknyolni akkor a nyöszörgéséből simán le lehettt venni,hogy ki a gyilkos.

  15. én azt mondom bármikor jöhet :D a trilógia nekem remek kikapcsolódást nyújtott, bár a harmadik sántított elég sok helyen, ettől függetlenül simán várós :)

  16. Én már csak azért is megnézem mert a sikoly trilógia számomra egy korszakalkotó a tini horrorok körében.
    Ezzel nem azt mondom,hogy jó lesz.De számomra kötelező.

  17. Ez a film még az újhullámba fog tartozni, tehát akit először kizárnak, mint gyanúsított, az lesz a gyilkos:D

    Új trilógiát kezdenek, nocsak? Mi lesz még itt? Előzmény film esetleg? Vagy a Jövőben folytatódik majd a Cyber Scream-mel?

    Érdekes, hogy nem igazán sikerednek ezek a horror folytatások/rebootok… FinalD, Péntek 13, Halloween, reméljük, hogy ez… áh, úgy se

  18. Nicsi, engem érdekel a fűrész 2-3-4-5-6, de nem fogom megnézni a sikoly 2-3-4-5…, a fűrész történet nélkül is gore, azt azért nézzük, mert van látványa és még az eddigi utsóban is vannak ütős részek
    a sikoly 1 még vicces volt, de a többi, az igaz h bizonyos részei vernek bizonyos horrorokat, de azért nem annak kéne a mércének lennie, h a sz*r üti a f*st, könyörgöm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.