A pletykák éjszakája: Sleeping Dogs, El Presidente, Hobbit Pride

Kathryn Bigelow (Hurt Locker) új filmjének a címe Sleeping Dogs lesz és a szervezett bűnözéssel fog foglalkozni, de nem az amerikaival. 5 főbb férfiszerep lesz benne, az eddig pletykált nevek: Sean Penn, Leonardo DiCaprio, Jeremy Renner, Will Smith, Javier Bardem, Christian Bale, Tom Hanks.

Az Egy becsületbeli ügy után ismét közös filmben tűnhet fel Tom Cruise és Jack Nicholson, legalábbis a stúdió ezt szeretné. Vígjáték és El Presidente a cím, a történet szerint egy megbuggyanó elnököt őrizne Cruise karaktere, viszont a védett még nincs meg, de ajánlatot már küldtek Nicholsonnak.

Mára is van egy Hobbit pletyka. Ugye megvolt a 3D-s a minap, most jött az összegről is valami: 500 milla. Ennyit költenének a két 3D-ben forgatott filmre. Brutál összeg, ismerjük el.

Bár a Pride and Prejudice and Zombies film változatának a terve még él, de már tuti nem az eddig kinézett David O. Russell fogja rendezni.

11 hozzászólás a “A pletykák éjszakája: Sleeping Dogs, El Presidente, Hobbit Pride” bejegyzéshez

  1. Ha a Sleeping Dogshoz tényleg összeszedik ezt a csapatot egy filmbe… akkor le a kalappal, és 10000% nézős :-) Bár ha nem amerikai szervezett bűnözés, akkor nem tudok elképzelni olyan népcsoportot, amelyiknek a bőrébe mindüket bele lehetne képzelni :-) (Értsd, ha pl. olasz maffia, akkor Will Smith? – na nem mintha bajom lenne vele, ős is kurva jó színész) Persze nem kell mindnek a bűnözés oldalán állnia. De azért nem ártana ennyi jó színész badass karakterként :-D

  2. A Hobbit körül már annyi a kavarás, hogy kezd egyre rosszabb érzésem lenni a filmmel kapcsolatban. Most ez a mega költségvetés is nem tudom, mire lesz jó. A LoTR filmek egyenként készültek 94 millióból kb., Peter Jackson még többször meg is jegyezte, hogy ezek a világ legnagyobb kis költségvetésű filmjei. Na nem mintha az olyan kevés lenne, de figyelembe véve a filmek hosszát, hogy miket építettek fel hozzájuk és a végső kapott minőséget, elég meglepő.
    Itt meg két filmre majdnem a dupláját költik. Biztos szép lesz, meg látványos, de amennyire tudom, itt azért nincsen szó a történetben több ezer főket felvonultató epikus csatajelenetekről, meg hasonlókról. Persze nyilván lehet másra is költeni, de egy kicsit túlzásnak tartom. Gondolom azóta volt infláció is, de nem hiszem, hogy ekkora mértékű.

  3. Sleeping Dogs nál ez a szereposztás pazar. Még így is, hogy halvány lila fogalmam sincs, hogy ki az a Jeremy Renner.

  4. Gatts, egyetértek. Tulajdonképp, ha még vannak díszletek, fegyverek, mindenféle eszközök az előző LOTR filmekből, akkor ki lehetne hozni a költségvetést filmenként 70-80 millából is, 3D-vel. Ez az 500 milla nagyon eltúlzott. (Sok pizzát fognak megenni a forgatás alatt. :D)

  5. Imdb facebook üzenete szerint már hivatalos, hogy a hobbitot Jackson rendezi és h 3d-s lesz. Bár ettől még lehet kamu,

  6. Gatts: De van benne epikus csatajelenet, mégpedig a végén, az Öt Sereg csatája. Goblinok és vargok vs. tündék, emberek és törpök.

  7. kukulkan: Így, hogy van benne egy epic battle, nem hinném, hogy a két film felemésztene 500 millát. Kicsit túlzásnak érzem én is.

  8. Milyen jó film volt a kutyaszorítóban, pedig nem került 500 millába…
    Persze egy ilyen filmbe mint a Hobbit kell a látvány, de nem attól lesz jó a film, hogy háromszorosát költik rá mint a Gyűrűk urára. Baromság ilyen összeget kiadni rá.

  9. kukulkan: Akkor elnézést, hülyeséget írtam :) Nem ismerem igazából a sztorit, de mindig azt hallottam ,hogy nagyon gyermekmese a LoTR-hez képest. Ezért gondoltam azt, hogy nincs benne nagy csata meg háborúzás.
    Én annyit tudok, hogy van benne sárkány, meg Gollam átverése :)

  10. Nem ismerem a Hobbit sztoriját, de az 500M-ós pletyka, valamint az előző hozzászólók írásai (van a végén csata) alapján remélem, hogy a 2. film 1-az-1ben csak a csatára koncentrál :) A LOTR filmekben is el tudtam volna nézni a csatajeleneteket még +1 órán át simán :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.