Sokára érkeznek: Colossus, Shawn Ryan és Tom Clancy, Gibson, Kick-Ass,

Colossus: The Forbin Project-remake készül (gondolom az eredetit mindenki vágja), méghozzá Will Smithttel a főszerepben. Legalábbis ez a jelenlegi állás. A rendező Ron Howard. Majd kitárgyaljuk ha már történik is valami a filmmel.

Újabb Tom Clancy regény filmre vitelén dolgoznak. Jack Ryan “valóságában” játszódik, de nem ő a főszereplő. Ami miatt érdekes, hogy bár elvileg a GI Joe írója már dolgozott a forgatókönyvön, de most bevonták Shawn Ryant (Shield, és az istenkirály Terriers) szintén írói státuszba, szóval reméljük rendet tesz. A Without Remorseról van szó, ismeritek?

Ez nem sokára érkezik, de rövid hír, hogy a minap említett Mel Gibson in Hangover 2 cameo valószínűleg le lett fújva. Maga a pletyka igaz volt, tényleg őt akarták a filmbe, de végül a többi szereplő kigolyózta Melt, nem akartak vele dolgozni. (Aki nem figyeli a bulvárt: azért mert a feleségét fenyegette erőszakkal és zsidózott meg niggerezett.) Aztán lehet meglepnek minket.

A minap kitettem a borítót, ha valakit a folytatás is érdekel, itt vannak képek a Kickass 2 képregényből.

6 hozzászólás a “Sokára érkeznek: Colossus, Shawn Ryan és Tom Clancy, Gibson, Kick-Ass,” bejegyzéshez

  1. Mel helyében én sem vállalnám a Hangovert. Ellenben kíváncsi vagyok a Beaver mikor kerül bemutatásra. 3-4 év?

  2. sandor8206: telitalálat! Amúgy a filmstúdiók mögött kik állnak? De ezt a nagy Hangover felhajtást se értem, én is láttam a filmet, de én semmi jót nem találtam benne, csak a kiszámítható szakállas poénok tömkelege. Ne is játsszon benne Gibson. Bár tényleg nagy paraszt amiatt, amit a feleségével művel. Túl sokat piál szerintem és az agyára megy.

  3. A Without Remorse tulajdonképpen egy városi bosszúállós, nőmegmentős, bandaleszámolós történet, egész jó lehet ha jól lesz megcsinálva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.