10 hozzászólás a “A Tron Legacy zenéje” bejegyzéshez

  1. Egyértelműen azok a legjobb pillanatok mikor a komoly zene és az elektronikus muzsika összetalálkozik..

  2. N3O: egyetértek, az a rész nagyon el lett találva. Kicsit Nolan-filmes zene. Amúgy még mindig tuti vétel a mozijegy és a soundtrack zene is.

  3. zseniális még mindig :D

    am javítsatok ki ha tévedek, de vhol olvastam vmi olyan kis kósza hírt, hogy már novemberben kidobják a soundtracket a piacra (én olyan nov.17-re emlékszem, de sajnos nem találom a forrást ahol találtam az infót).

  4. Blain : fél perc volt googleben úgy, hoyg már a találatot is megnéztem közben: november 22. de eltolták december 7-re végül.

  5. Megvallom őszintén, a Derezzed egy kalap kakkantás, de ez valami eszeveszett jó :D Muszáj lesz a soundtracket külön beszerezni, mert veszedelmesen jó. Amúgy a komoly zenei részeket is a Daft Punk csinálta? Az valahogy nem az ő stílusuk.

  6. Szerintem valamire való zenész akkor is rendes, klasszikus hangszeren (zongorán, hegedűn?) tanulta a mesterségét, ha utána sampleren meg Macintoshon kívül mással soha nem is dolgozik. Szóval simán csinálhatták a nagyzenekari részeket is a sisakosok :)

  7. nekem a derezzed is bejött de ez még inkább csipesz
    még mindig csak a disney logo idegesít

  8. vargatom: azért van kivétel, pl Vangelis.

    Amúgy az is az ő művük, gondolom én, mivel a Vasemberrel ellentétben itt sehol nincs megnevezve a banda mellett egy John Debney stb :D

  9. Már korábban megrendeltem a Deluxe Edition Bundle-t, de nagyon hosszú lesz a következő három hét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.