The Suburbs

Alapvetően egy klip az Arcade Fire új albumához, de az egészet Spike Jonze rendezte. Az érdekesség az, hogy ez kvázi részleteket mutat a nemsokára érkező kisfilmjéből.

human
írta
2010. 11. 19. 05:34
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “The Suburbs” bejegyzéshez

  1. A gyorskajáldában dolgozó szereplő az életben Jay Baruchel öccse? És vajon a forgatókönyvet az AF szám szövege alapján írták? Mert eléggé stimmel sokszor.
    Mindegy, érdekesnek tűnik, de ha nem tudom, ki rendezte, inkább Gus Van Sant-ra tippeltem volna. Mostanában ő szereti a fiatalokat (Gerry, Elephant, Paranoid Park).

  2. hello, ez milyen film lesz, hol lehet olvasni róla? nem találok róla semmit, de elég érdekesnek tűnik a hangulata.

  3. asztapicsa! Arcade Fire és Spike Jonze már szinte egybeforrt. Vagy nem. Viszont ez most kegyetlenül odakent mindent. Az új albumot már hallgatom 1-2hónapja, és egyébként ez az egyik legjobb szám róla, ami meglepő, mert az album címét adó dal, általában nem szokott legjobb lenni, legalábbis szerintem.

    A klipp meg eszméletlen átad mindent, amit kell neki. Dramaturgiából ötös. Spike jonze filmet akarok!!!

  4. Imádom ezt az albumot, mekkora lenne már, ha csinálnának a Sprawl-hoz is egy ilyen klipet. (Eszembe jutott a futkosó srác a We Used to Wait interaktív klipből, de most megnéztem, mert nem emlékeztem rá, és azt Chris Milk rendezte.) Egyébként tényleg lehetne akár Gus Van Sant is. Várom a filmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.