Ím vala az új Dredd

Azért ne temessük a filmet az első kép alapján, főleg, hogy nincs ezzel semmi baj. A forgatást nem rég keztdék, de már láthatjuk Karl Urbant a teljes felszerelésben.

Írta ugye Alex Garland (Sunshine, 28 Days Later) és rendezi Pete Travis (Vantage Point), szóval megvan az esély arra, hogy jó lesz.

Dredd

25 hozzászólás a “Ím vala az új Dredd” bejegyzéshez

  1. Ne temessük a filmet az első kép alapján de….
    Szegény fickónak úgy áll a fején az a sisak mint valami törött fülű lábos.
    A felszerelés pedig, szerintem túl egyszerű, az előzőben legalább a ruha volt képregény hű. De remélhetőleg maga a film kárpótól.

  2. Azt mindig elfelejtik emberek, hogy a filmek kikerült képeire még 99%-ban a CGI-t és az utómunkálatokat oda kell képzelni.

  3. Ez egy elég sötét és homályos kép ahhoz, hogy ítélni lehessen. Én bizakodó típus vagyok, remélem végre képregényhű feldolgozást kapunk, brutális akciókkal és fekete humorral megtömve.

  4. De akkor is…egy Stallones klasszikust így feldolgozni?
    Nem temetem, de szégyen, hogy egyáltalán megcsinálják.
    Ma meg is nézem a régit. :D

  5. slowclub-al értek egyet.
    Baromi homályos kép, én pl. fingot se tudok kiszedni róla.
    Max annyit, hogy a sisak 2x akkora, mint McCoy doki feje…
    Stalone-n legalább állt valahogy.
    Amúgy én vmelyik nap néztem az eredeti-t és nekem még mindíg tetszik.
    Remélem ez is jó lesz.

  6. Stallone filmje is jó volt. Fekete humor és erőszak 1000rel :D De amíg az ember él remél…. egy jó scifi mindig jöhet.

  7. szarnia krónikái
    “Our idea is to make a very hard, R-rated, gritty, realistic movie of Dredd in Megacity, so we’ve got to get the tone right”

  8. Imádom az ilyen kommenteket :D Agyon szindják a régi filmet hogy milyen gagyi volt…majd látnak egy új képet a soron következő feldolgozásból és máris éltetik az ezeréves Sly féle változatot:D

  9. Hát azért nem tudom, hogy a stallonét hogyan fogja túlszárnyalni. Az biztos, hogy ez a olcsó “válság” ruha szar. Nem olyan fasza mint az eredeti régi stallonés dred ruha. Az illet egy ilyen karakterhez mint amint dred képvisel. De ez a karl urbanos ruha úgy néz ki mintha valami magyar stylist tervezte volna, esetleg a megasztáros divatkreátorból vagy egy “csodálatos kollekció náray édibédivagyok tamástól”. Na mindegy. Karl urban nagy színész, ha a ruhát el is cseszik a játékkal tuti nem lesz baj, sőt…!

  10. A Stallone verzioban egyedül Sly kinézete volt ami hasonlított a képregényre, azonkívül az egész egy baromság volt amit kár Dreddnek nevezni(levette a sisakot baszki! Dredd nem veszi le a sisakot!). Felőlem 8 számmal is nagyobb lehet a sisak és akár adidas melegítőt is hordhat ha egy fasza filmet csinálnak.

  11. Pedig reméltem hogy picit modernizálják a műanyag rucit, a műanyagmotort, meg a sok műanyagmindent. Meg van hozzá a technika, és úgy is lehet képregényhű, ha nem lego, hanem mondjuk matchbox kisautó anyagminőségű az a jelmez, nademindegy, finnyás vagyok.

  12. küldeném ezt a képet azoknak, akik szerint a Sly féle ruha olyan nagyon fasza volt. tudom, tudom, az idő mindent megszépít, de legalább nézzetek már utána, mielőtt járatjátok a szátokat feleslegesen.

    http://href.hu/x/dr67

  13. nekem a régivel se volt sok bajom, jól szórakoztam rajta, bár tény, a comicot akkor nem ismertem még
    most se sokkal jobban, pár számot átfutottam azóta, de nem az én stílusom, szóval az új filmtől is szimplán szórakozást várok

    “Dredd nem veszi le a sisakot!”

    szvsz ezer százalék, hogy urban is le fogja venni, különben xy is játszhatná

  14. Hát ez a kép elég vagányra sikeredett, kimondottan tetszik,bár a régi verzió is bejött nekem,egyedül a dred zubbonyokkal volt a robléma,kisség műanyagos bazár jellegük volt,de ez most elég korrektül néz ki.Szerintem minőséggel nem lesz probléma,kérdés hogy nonamePali a sisak mögött hozza e Sly-keménységi szintet.

  15. nyilván erre a cuccra megkapja még a sasos pauldronst is, és nekem a sisak is bejön, egyedül a lawgiverrel nem vagyok elégedett…

  16. Tionion a kép hatalmas! Jót nevettem rajta. Tuti a sztreccs ruci a műanyag felszerelés alatt. Én nem sírom vissza ezt a szerelést!

  17. Szó mi szó, a sisak elég érdekesen áll rajta… viszont ne felejtsük el, hogy a Stallone által viselt ruhát Gianni Versace tervezte, aki khmm… korántsem hetero beállítottságáról híres. Ez már valamivel közelebb áll az eredetihez, meg véleményem szerint ha már sötétebbre veszik a figurát, jobban is passzol a darkos hangulathoz. De a készterméknél úgyis minden kiderül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.