Wahlberg kitálal: Crow, Happening

Mark Wahlberg azt mondta, hogy a Crow remake az még sehol nincs igazából, a rendező aki miatt ő benne lett volna már kiszállt, szóval nem haladnak vele.

Közben pedig ilyet ejtett el a Happeningről: “Fuck it. It is what it is. Fucking trees, man. The plants. Fuck it. You can’t blame me for not wanting to try to play a science teacher. At least I wasn’t playing a cop or a crook.”

Ritka az ilyen Hollywoodban, amikor nyíltan beszólnak egymásnak. Marky Mark most megtette. M. Night anno a Happening után azt tanácsolta neki, hogy soha többet ne vállaljon el akciófilm szerepet, még jó, hogy nem karriertanácsokért tartják, hanem rendezőn.. ahah.

13 hozzászólás a “Wahlberg kitálal: Crow, Happening” bejegyzéshez

  1. “Fussunk a szél elől…” a filmtörténet egyik legbárgyúbb beszólása. Erőteljesen vetekszik a 2012 zárójelenetével. “Apa már nem pisilek be.” Egyszerűen felejthetetlenül rossz film volt. Nem csodálom, hogy Mark kitálalt. De gondolom, azért olvasta a forgatókönyvet mielőtt elvállalta. :D

  2. Pedig a Happening nem indult rosszul, minden feltétel megvolt hozzá, hogy jó film legyen de annyira elcseszték, amennyire csak lehetett.

  3. A Happening iszonyat rossz film. Ki hallott már ekkora baromságot… No meg, kinek volt ilyen gyenge fantáziája!? Hát persze, hogy a rendezőnek. Hichkock soha nem csinálta volna meg a filmet, ha még ma is élne, sőt durván az arcába röhögne.

    Marky Mark pedig csak őszinte volt, sok hollywoodi tróger ilyet ki sem mert volna ejteni a száján. Dehát egy volt börtönviseltől és rappénekestől ez nem is meglepő. Félre ne értsetek! Én nagyon bírom a színészt! :)

  4. Micsoda képmutatás, a pénzt elteszi, aztán ócsárolja a filmet. Egyébként se hiszem hogy ilyen PR -ra lenne szüksége, mert lehet hogy sokaknak bejön a fuckolás, de a rendezőknek nem biztos.

  5. Teljesen egyetértek AX3-al.Ezzel a dumával csak magát osztályozza…Valoszínüleg ha siker lett volna,akkor ragyogó szemekkel mesélne arról,milyen jó is volt M.Night-al eggyütt dolgozni.Megkapta a csillagot,azt mond amit akar…

  6. miután Shyamalan is osztotta, nem lepődöm meg ezen a dumán. mintha nekik aranyat kéne szrniuk.
    Persze, h eltette a pénzt, ingyen senki nem dolgozik. Az más kérdés, h milyen szájízzel válnak el a munkaadók és a munkavállalók egymástól.
    Inkább olvasok ilyet, mint elcsépelt képmutató nyáladzást. Nem hiszem, h 1-1 ilyen megnyilvánulás miatt fogják kerülni a rendezők..inkább az ilyen happening féle szerepek húzzák le. Egyébként se vágom, h hogy vállalhatta el azt a szerepet. mindenesetre az interjúrészletért high5

  7. Döbbenetes mennyien gyűlölik a Happeninget :D Most vagy ezen röhögök, vagy azon, hogy nekem kurva mód tetszett.

  8. Most nem azért, de tényleg igaza volt Night-nak, Wahlberg akciófilmjei szarok, a Happening-ben viszont egész jól “alakított”..

  9. Azért legalább próbálkozik, a Max Payne-ért kár volt.
    Nem kenyerem osztani M. Night-ot, de a Happening nagy marketingkampányában “olyan csavart” ígért, hogy mindenki ámulni fog tőle. Végülis, sikerült…

  10. “You can’t blame me for not wanting to try to play a science teacher.”

    elvállalni egy szerepet, aztán meg meg sem próbálni eljátszani? rendezőtől, filmtől függetlenül, de azért ez így tényleg meredek. szerintem közelebb áll az igazsághoz, hogy _kicsit_ azért megpróbálta, de még annyira sem ment neki.

  11. csíra marky mark! igaza van m-nek, húzzon haza funkyzni. nulla színész, egy arc, béna filmek. m. night legalább már lerakott valamit, és nem úgy szeretik, mint celebet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.