15 hozzászólás a “Mintha ez segítene a Sanctumon” bejegyzéshez

  1. Hátha a 127et ennyira várjátok, akkor ezt is lehet. Speciel én egyikre sem vagyok kiváncsi, de ha választanom kell, akkor inkább ezt.

  2. kicsit ROHAD sok ez a James Cameron ..avatar igy avatar ugy…nem tudom ki hogyvan vele de ÉN unom a faszit.meg a 3Djét is

  3. szerintem akkor má a terminátort is odairhatták volna, mert annak is van már olyan nagy neve, mint az avatarnak vagy a titanicnál.

  4. Már ennyi előzetes infó hallatán jobban várom ezt a témát,mint anno egy éve az Avatart. Sztorija is jobban tetszik, végre nem egy béna szőrnyetegekkel teli kisgyerekműsor,hanem reális élethetlyzetek, bonyodalmak. Remélem valami Daylight szintű feszkós cuccot hoznak össze belőle,simán jó lehet,trailerét még nem néztem,nem akarom hogy el legyen lőve a lényege a dolognak. Ha Cameron a nevét merte adni hozzá,annyira gagyi amugy sem lehet, az Avataron kivételével tett le sok jó terméket az asztelra.

  5. jaj, egy kicsit meglepődtem mikor rákerestem az imdb-n, 9.6-on áll, de aztán láttam, hogy csak 36 szavazat alapján akkor megnyugodtam, gondolom cameron család egyik este megnézte és elkezdte reklámozni.
    kíváncsi lennék, hogy ha cameronnak max 10 millából kellene filmet csinálnia, akkor hány oscar jelölést kapna. na jó, legyen 15 millió.

  6. Én búvárkodom aktívan, és az alapfelvetés, hogy ha kezd elfogyni a levegőd akár a társaidat is kinyírod még egy slukkért, elég ok hogy megnézzem.

  7. mammut: Menjetek el egy medences probamerulesre es maskeppen fogjatok latni,a buvaros filmeket ;-)

  8. Lehet, hogy a film egy rakás valami lesz, de ez a plakát annyira adja színekben, hogy kész…8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.