38 hozzászólás a “Kiszivárgott az új Maci Laci-film egyik alternatív befejezése” bejegyzéshez

  1. azt hittem valami idióta befejezés ez..de ez brutál így
    azért gyereket vinni erre,aztán így fejeződne be..azért lenne ott sírás nemgyengén,meg bosszús szülő h ők nem ezt várták
    egyébként úgy voltam messzire elkerülöm,de ez most kissé érdeklődővé tett h mégis mi után akartak egy ilyen véget betenni

  2. Ezt én nem hiszem el. Ez nem lehet igazi, csak vmi vicc :D Mondjuk azt én is megnézném, hogy milyen a sztori ha ilyen alterend-et akartak berakni.

  3. hát akármerről is nézzük, elég beteg agya volt annak aki ilyen befejezést csinált egy egy népszerű gyermekmese-hősnek, még akkor is ha nem adják le…

  4. Na állj. Ez most mi akart lenni? Miután láttam ezt a videót, rögtön megnéztem a film előzetesét. Egy aranyos kisgyerekeknek szóló VIDÁM film. Ez ugye csak egy rossz poén? Valaki légyszíves világosítson fel ebben a témában mert ezt most nagyon nem értem. Egyáltalán mi az az ok, amiért lelőtte macilacit vagy kit :D?
    Fuhh, valaki aki jártas macilaciban, vagy human, segítség, mert erre most nagyon kíváncsi lettem.

  5. Szerintem ez valami poén? Valódinak túl dúrva lenne… ugyanakkor nem kis munka lenne megcsinálni. Ez valódi alt end?

  6. Én meg úgy gondolom, ez nem véletlen került ki.
    Eddig nem érdekelt, de most már kíváncsi lettem. És szerintem ezzel nem csak én vagyok így.

  7. szerintem ez komoly. viccnek túl durva lenne.
    (és tényleg van még ember aki nem érti human humorát)

  8. Beneg^
    Odaver.
    Én ezt mondjuk megnézném kishableánnyal,Garfielddal és még folytathatnám.
    Asszem kevesebb Dextert kellene nézni:D.
    Am marketing szempontból zseniális.

  9. Dennis szerintem a videó rossz, vagy tényleg mozog a szeme de énis láttam :D:D ez am most engemis kiváncsivá tette mert téll elég durva befejezés egy “mesének”…

  10. Gyerekek! Az elején kiírják, hogy ez egy független produkció, semmi köze a filmhez, nem is ugyanazok készítették. Emiatt ne nézzétek meg! :) Egyébként súlyos.

  11. Human, ilyen kommentek után nem érzed teljesen fölöslegesnek az egészet? Még én is belfáradok, pedig csak olvasom…

  12. Nagyon profi! És nagyon stílusos. És nagyon jó ötlet.
    Van egy érzésem, hogy ha összevetném a másik filmmel, amit Human szerint nem szabad ezzel elspoilerezni (bár akkor maga a címe is spoiler…), akkor kockáról-kockára egyezne. Én úgy emlékszem, hogy pontosan ugyanezek a vágások és beállítások vannak az eredetiben is.

    Az mondjuk tényleg döbbenetes, hogy ezt sokan beszopták, és majd emiatt mennek megnézni a filmet. Vagy pedig mindenki ironizál, és senki nem érti a másikat…

  13. Hát ez nagyon brutáL! Gyereket ilyen filmre nem vinnék ha lenne az biztos! a másik meg ,hogy bubu meg maci laci olyan barátok h nem tennének egymással ilyet! de ez nagyon durva!

  14. Mondjuk én 0:38-ig csak gyanakodtam (mármint a konkrét filmre), de amint elindult a zene, rögtön leesett.
    Enyhén beteg… :)

  15. Én megtaláltam az eredeti filmet így is hogy nem ismertem. És sajna a spoilerébe is beleütköztem. De ez miatt az eredeti film kíváncsivá tett.

  16. Nem hiszem el, hogy TÖRÖLVE

    Amúgy, jól sikerült ez is, de nyilván nem veszi fel a versenyt TÖRÖLVE

    Ötletnek jó volt.

  17. Zoli: nem hiszem el, hogy a ne spoilerezzel el más filmet részt képtelen voltál elolvasni, pedig úgy tűnik, hogy átböngészted a kommenteket.

  18. Hoppá! Tényleg hasznos lett volna az elején elolvasni a fekete hátteres betűket, valóban sokat segítettek az eredeti film megtalálásához

  19. Azért jók az ilyen videók, mert miután kötelező jelleggel elvitted a csemetédet megnézni a filmet, és egy életre szóló lelki sérülést okoztál mindkettőtöknek, ezzel enyhíteni tudod a traumát. :)

  20. Hatalmas xD nagyon teccet… tudom, hogy paródia, de ha én a leendő gyerekemmel, vagy az öccsémmel ülnék be egy ilyen tipusú filmre, és ien vége lenne, biztos, h küldenék pár levelet a studiónak :)

  21. najó,én bevallom h brutálul be….am ezt így,és komolyan vettem h akartak ilyet
    tényleg jó lenne néha látni is,nem csak nézni…viszont akkoris megnézem majd sztem,legalábbis megpróbálom,a végén még jó is kisülhet(tényleg túl naív vagyok)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.