14 hozzászólás a “Tomar-Re a Green Lanterből” bejegyzéshez

  1. Nem hiszem, hogy az egyetlen kiképző lesz. A trailerben egy pillanatra feltűnt Kilowog is. Az a nagy behemót állat:)

  2. Na ez a cudar pofa, ez az ilyenek miatt van az,hogy mennyire nem várom én ezt a filmet.Látványtervek egyszeüen förtelem bénán néznek ki.És itt nem a CGI minőségéről szóltam. Maga az alapötlet szar szerintem. Nem egy jól kitalált valami ez a Green Lantern világa.

  3. “Nem egy jól kitalált valami ez a Green Lantern világa.”
    huhh de jót röhögtem :D Akkor nézzünk inkább gyorsan Star Trekket :D
    Amugy majd mozgásban meglátjuk, de kicsit csőrszerűbb is lehetne a csőre. Legjobb tudomásom szerint Hal-t Sinestro képezte ki de Kilowog a legismertebb kiképző, kár lenne kihagyni(trailerbenbenne is van mondjuk)

  4. 1:28-nál szerintem a trailerben ő áll Reynolds mellett, human;)
    Nekem speciel semmi bajom ezzel a figurával, sem a Green Lantern világával, elvégre ez egy sci-fi.
    Azoknak nem fog bejönni, akik nem szeretik a SW- vagy a Star Trek-féle lényparádét sem. Csak azt nem értem, SW-nál miért nincs folyton annyi fanyalgó, ott talán mindenki fajra lebontva tudja, hogy melyik kifordított lény épp honnan jött, mit csinál és miért úgy néz ki, ahogy?

  5. Kevesen ismeritek a Green Lantern világát azért oltjátok…
    Amúgy szerintem tök jó az alapötlet, de ezt sem kell komolyan venni lévén comics szóval úgy nézzétek.

  6. az a baj, hogy sztem ezt az alient is simán meg lehetett volna csinálni maszkkal, túlzásba viszik már ezt a CG dolgot sztem. amúgy semmi bajom a koncepcióval eddig, csak a trailer lett “sótlan” nekem.

  7. Ez egy jó húzás volt! Mármint Starwarst beemliteni a lényparádéjával. Érdekes dolog,de az egész Star Wars univerzumot imádom,bár sok lény van amit abban is elég bénának tartok. Főleg a régi háromra vonatkozik, az ujabbakban jobb a concept art. Ezzel most meg lettem fogva, mert erre nem tudok mit írni. Star warst kedvelem,ezt a cuccot az eddig látottak alapján nem. Ez van.

  8. Sztem a filmben Sinestro meg nem gonosz, es o lesz a fo kikepzoje … Talan kovetik piciket a rajzfilmet …

  9. Hát amiket eddig olvastam, elvileg még Sinestro nem lesz itt gonosz, szal nem válik “sárgává”. Elviekben most itt Parallax lesz az ellenség és Hector Hammond :)

  10. De, szerepelt benne pár másodpercig. Amúgy ez a szuperhős annyira nem tudott érvényesülni, mint Batman vagy Superman, legalábbis nem nagyon emlékszem magyar vonatkozású filmes vagy sajtótermékre. Amit tudok az is az Igazság Ligája rajzfilmsorozatból van, ahol az említett szuperhősökkel és másokkal menti meg csoportosan a világot rendszeresen. Ott is több kollégája volt más-más fajokból.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.