Mégis jön majd Cleopatra

Tavaly még Cameron neve is szóba került, de ő azóta mást csinál, valami Avatar 2 címűt. Gond egy szál se, hiszen az akkor kihirdetett női lead még meg van. Továbbra is Angelina Jolie alakítaná a világ leggyönyörűbb nőjét. Remélem felszed pár kilót Az utazóhoz képest.

A lényeg, hogy a producer szerint Paul Greengrass-szel közel állnak a megegyezéshez, aztán majd meglátjuk, hogy ténylegesen hova jutnak.

Érdekes lenne tőle egy ilyen dráma? A nagy horog az lenne számunkra, hogy eleddig csak férfiak írtak Cleopatra életéről, akik a szexet tolták előtérbe. Most viszont Stacy Schiff által írt életrajzi műből dolgoznak majd, ami egy női szemszög, így a karrierjére is kellő hangsúlyt helyezhetnek majd.

human
írta
2011. 01. 06. 11:49
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Mégis jön majd Cleopatra” bejegyzéshez

  1. Angelina Jolie neve nélkül is siker lehetne a film. Csak egy kicsit karakteresebb színésznő legyen ott.
    Cleopátrát több könyvben és dokumentumfilmben is úgy írtak le hogy igazából az éles esze és különleges személyisége sokkal inkább dominált a szexuális kisugárzásában mint maga a kinézete.

  2. blade, igazad van. Épp ezért, inkább egy kevésbé szép arcú, de karakteres színésznőnek adnám a szerepet. Jolie is jól elfogja játszani, de a szép vonásai miatt, kevésbé fogja tudni megformálni Cleopátrát. Hiszen egy gyönyörű nő alapból vonzó, így elvész a lényeg. No de se baj, azért így is biztos látványos, és jó film lesz.

  3. Én még úgy tanultam, h Cleo kifejezetten ronda volt, és azért volt olyan fura a haja mert kopaszodott oldalt…

  4. Én arra leszek kíváncsi, hogy mi újat tudnak majd kihozni ebből a témából. 3D-s repkedés egyiptomi városok és csatamezők fölött?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.