Witness the fittness: Park Chan-Wook, Stan Lee, Mann, Gatsby, Kincses sziget, Hobbit, Zoo, Theron

Park Chan-Wook úgy döntött, hogy nem maradhat ki a gadget lázból, ezért forgatott egy 30 perces filmet Paranmanjang (Ups and Downs) címmel, aminek a készítéséhez csak iPhone 4-et használt.

Stan Lee nem árulta el, hogy pontosan miképp fog feltűnni az új Pókember filmben, de természetesen megejti ebben is a szokásos cameoját.

Michael Mann elejtette, hogy egy szöveg központú drámát 3D-be akar forgatni.

Baz Luhrmann is 3D lázban ég, a The Great Gatsby feldolgozását akarja abba forgatni. Ez előrébb tart, mint Mann ötlete, hiszen már főszereplői is vannak: Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Carey Mulligan.

Elijah Wood lesz Ben Gunn a legfrissebb Kincses sziget feldolgozásban. Ami mellesleg tv film lesz, Steve Barron (Teenage Mutant Ninja Turtles) rendezi. Nem mellesleg Eddie Izzard alakítja majd Long John Silvert.

Szinte minden régi színészt megszereztek a Hobbothoz a Gyűrűk urából, Szarumán lesz Szarumán stb. Frodó úgy tűnik fel, hogy a film elején és a végén könyvszerű bevezetőt és levezetőt készítenek vele, mintha olvasná a legendát.

John Michael Higgins is csatlakozott a We Bought a Zoo gárdájához.

Charlize Theron nem fog ráérni CLint új filmjére, mivel a Hófehérke egyik feldolgozásában játszik, és nem mellesleg egyik legerősebb pletyka az Alien prequel kapcsán az ő szereplése.

6 hozzászólás a “Witness the fittness: Park Chan-Wook, Stan Lee, Mann, Gatsby, Kincses sziget, Hobbit, Zoo, Theron” bejegyzéshez

  1. Még egy Gatsby? Hát nem volt elég mostanában az, amit Scorsese Vincent Chase-zel csinált?! :D

  2. Biztos Sauron miatt a Dol Golduri kutakodás is benne lesz tehát, ami csak a Gyűrűk Ura könyv függelékeiben volt jelen, meg a Fehér tanács is Galadriellel, Szarumánnal, Elronddal stb. Szarumánt nem tudom hogy oldják meg. Christopher Lee már nem akar elrepülni Új-Zélandra 88 évesen. Esetleg felveszik Angliában a jeleneteket, annó a GYU extráin is sokszor videókapcsolat volt Londonból ahol a zenét vették fel.

    Mann a HD kamerák után a 3D felé kacsingat nem túl jó jel.

  3. Szerintem is Saruman az (Christopher Lee), nem Sauron. :0) Bár tény, hogy az “álruhás” Sauron is megjelenhet valamilyen (digitális) formában Dol Guldurnál.

  4. Theron pedig rábólinthatna Eastwood felkérésére, mivel az utóbbi években a legtöbb esetben vagy a film vagy a szereplők, akiket rendezett legalább az Oscar-jelölésig eljutottak. Theronnak nagy esélye lenne a 2. díjra… de ha inkább alient akar írtani én azt is támogatom :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.