23 hozzászólás a “Megjött Captain America” bejegyzéshez

  1. Nekem egyáltalán nem jön be. Komoly 2. Vilháborús imázshoz ez a fast forward-fast back dizájn elég bóvli kinézetelű. Ez egy futurisztikus kommandós extrém figurának elmenne,de ebben a korszakban,abban a közegben szerintem nem nyerő. Túl képregényhű megjelenítés.Hátsók meg már GI joe szint. CSak attól lemaradva. Ennél még a Thor is ezerszer jobban néz ki.

  2. hát sztem az egyik leggagyibb comic-jelmezből kihoztak egy simán jó, sőt nekem be is jövős kinézetet, jó nézz ki na!

  3. Amerika kapitány jelmeze egész jó (bár ez a beállítás kicsit makettszerű), viszont a háttérben álló G.I.Joe porszívóügynökök botrányosan néznek ki :)…

  4. A képregénybeli gúnyához képest egész korrekt! Ennél jobban nemigen lehetett volna alkotni úgy, hogy hasonlítson is az eredetihez. Kicsit aggódom még a film miatt, remélem jót hoznak ki belőle. Várom azért!

  5. Én anno 5-10 évesen rajta voltam a képregény flash-en de amit mostanában művelnek az már gáz. Mondjuk lehet egy mostani tini másképp látja de szerintem lassan a filmesek ebben a kategóriában is elérik a mélypontot…. (Ami leginkább azért szomorú mert fele annyi idő alatt sikerült ez mint más műfajokban)

  6. Nekem tetszik! Én abban reménykedek, hogy megcéloznak valahol az új Batman-ek és a Vasember között egy vállalható irányt és akkor egy szórakoztató filmet kapunk.

  7. Megnyugtatóan szép jelmez. VAlószinüleg ez még csak a II. világháborus, az Avengers korszak már remélem modernebb lesz, Ultimates féle. A háttérben viszont azok mik? Hidra-katonáknak tűnnek.

  8. Azért Vasember mellett a kapitány enyhén szólva is szánalmasan mutatna ebben a jelmezben.

  9. Jó ez a jelmez, de mivel lehet lefagyasztják, vagy tudja a fene hogy oldják meg hogy a jelenben is itt legyen, ugyanúgy mint képregényekben, meg mesékben, akkor adnak egy új 21. századbeli ruhát rá, ami a jól ismert ráfeszülős style. Lehet lesz egy olyan is csak még nem lövik le.

  10. tankraid ” szerintem lassan a filmesek ebben a kategóriában is elérik a mélypontot.” what? manapság sokkal jobb képregényfilmek készülnek, mint a Daredevil, Elektra és társai. Max túl sok van belőlük, de a mélyponttól nagyon messze vannak.

  11. En meg vagyok elegedve a kinezettel, sajna egy AmerikaKapi jelmezbol nem lehet sokat kihozni ha kovetjuk a kepregenyt, hiszen csillog mint a Superman. De ez meg jol is nez ki, olyan Ultimate-es.
    Tankraid: 5-10 evesen es is rajta voltam a kepregenyeken (Bubo es Goliath meg Transformers meg nem is emlekszem mik voltam Magyarorszagon amiket lehetett kapni), viszont mai kepregenyekben vannak sztorik amik durvabbak 1-1 Sherlock Holmes konyvtol (pl nehany Batman story vagy pl Watchmen es SinCity, azokat tuti nem olvastad 5 evesen)
    Es szerintem tok jo hogy viragzik az ipar, ha ugy vesszuk sztori mar van ami oriasi siker volt, miert ne hasznaljak ki? Vagy irjanak valami teljesen ujat, hatha olyan nagy szam lesz mint egy 70 eves karakter 1000 sztorival?

    Filmet varom!

  12. Nép hőse, katonaság gyöngyszeme, harctér fénye stb. szerepkörben teljesen “hiteles” gúnya a 2.VH idején. Csak az a probléma, hogy jó eséllyel a modern érában valami sokkal, de sokkal gagyibbat és kevésbé praktikusat fognak ráadni… és én személy szerint utálom a klasszikus jelenkori jelmezét.

  13. Hát ez minden, csak nem gagyi. Nagyon is jó, hogy viszonylagos realizmusra törekedtek a készítők.

  14. Nekem is tetszik a jelmez, de a aki összerakta e képet photoshoppal figyelfetett volna, hogy ha már símán lemásolta a hátsó karaktert, legalább a kapitány lábai közé ne tegyen egy gazdátlan bakancsot. Biztos szorított a határidő.

  15. A Kapitány lába között nincs egy gazdátlan bakancs, mert ha jobban megnézitek akkor ott van mögötte a gazdája. Csak takarásban van. Egyébként jól néz ki a ruha.

  16. A Kapitány végül is nem rossz, de a két háttér alak az röhejes. Lassan dobhatnának valami előzetest, hátha azzal megnyernek, mert eddig nem különösebben várós a film. Thor szimpibb.

  17. Én imádom a képregényeket, szóval ez csak vicc lesz, de azért tessék belegondolni:

    Ha Ön náci katona lenne kire lőne legeslegelőször?

    A csávóra a rikítós jelmezben, mert már jómessziről látszik!

  18. Human: való igaz. talán tényleg van egy két jobb a watcher féle gyöngyszemek után de a mostaniak története hol van pl. a képregényhez képest. jó tudom a filmbe átültetni más de én akkor is valami sokkal többet várok el mint amit nyújtanak, anno azért vette az ember a képregényeket mert olyan durván elragaszkodtak a valóságtól és annyira stílusosan, hogy már szinte szűrreálba fordultak át mint helyenként pl. az ivadék (nem, nem a magyar kiadás) de a filmek valahogy ezt nem hozzák…. pedig inkább filmbuzi vagyok mint képregény. Asszem csak a Malone hozta majdnem a hangulatot a saját egyáltalán belül de abba meg minden más volt rossz. :) Transzformersz is majdnem korrekt volt de ott meg a szereplőktől voltam ki. Áh na mind1 lehet csak én vagyok túl kritikus de egyszerűen 20 éve filmbuzi vagyok és azt érzem ez kevés ami mostanában megy….. sajnálom de ezt érzem. :(

  19. hát nem tudom, Chris Evans-nek elég kevés jó filmje volt. szerintem főleg az ilyenek a rosszak tőle. nem várok sokat, hátha pozitívan csalódok…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.