Már megint Scream 4

Érkezett egy újabb előzetes. Ezúttal a történet is jobban felsejlik, láthatóan a nagy franchise-ok megújuló folytatásai kerültek központba. És Hayden nem csak annyit lesz, hogy az elején meghal, ehhez túl sok jelenetben tűnik fel. Amúgy meg mindenki itt van, aki számít.

human
írta
2011. 01. 16. 12:41
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Már megint Scream 4” bejegyzéshez

  1. Megnéztem imdb-n a castot, hát tényleg mindenki itt van: Kristen Bell, Alison Brie, Aimee Teegarden, Emma Roberts, Mary McDonnell, Anna Paquin – csak néhány név, akik miatt muszáj lesz megnézni Hayden mínusza ellenére is.
    A trailerben viszont nagyon zavaró ez a “master of suspense” dolog. A Sikoly filmekben nincsen semmi suspense; pont hogy nem tudunk semmivel sem többet a szereplőknél. A suspense mestere Alfred Hitchcock volt, Wes Cravennek nincs sok köze hozzá.

  2. Nagyon várom már. Remélem, hogy az első részhez méltó új részt kapunk, aztán jöhetnek a folytatások.

    Érdekes, hogy a Sikoly bejegyzések vonzzák a harmatgyenge kommenteket.

  3. Imádom az alőző részeket és ez nem kicsit felcsigázott!! még így 25 évesen is Sikoly lázban tudok égni:) számomra nagyon város a film, és örülök h a főbb szereplők visszatérnek de most már ki kell nyírni Sidneyt:D

  4. “Érdekes, hogy a Sikoly bejegyzések vonzzák a harmatgyenge kommenteket.”

    Harmatgyenge filmhez harmatgyenge kommentek…
    Szerintem olyan rossz lesz mint az előzőek, nem tudom még kit tud ez megriasztani…Tipikus “a trailer alapján megmondom ki a gyilkos” film!

  5. “Tipikus “a trailer alapján megmondom ki a gyilkos” film!”

    Ja persze, ahogy az első rész esetében is.:) De akkor mondd! Szerinted ki a gyilkos?

    Nem értem egyébként én ezt a nagy Sikoly utálatot.

  6. “nem tudom még kit tud ez megriasztani”

    Itt a probléma. Tudom, hogy furcsa ilyet mondani egy horror kapcsán, de én nem azzal a szándékkal fogom megnézni, hogy megijedjek, vagy bármiféle ösztön-reakciót váltson ki belőlem. A sok horror utalás, a saját műfajának elemzése, mint vicces önreflexió és a sok idióta gyilkolás mókája rengeteg ismert arccal adja el nekem.

  7. Engem már a stáblista is meggyőzött. Bár azt sajnálom, hogy pont azt a lányt (Hayden) nem akarják kinyírni az első jelenetében, akit nagyon nem bírok. Annyi nála minden tekintetben tehetségesebb színésznőt bezsebeltek, hogy kár, hogy pont őt nyomatják.

  8. Sikoly szériával nem volt semmit baj. Az első részt kifejezetten szerettem. A harmatgyenge kifejezés nem a sorozatnak szól, hanem az eddigi anyagokról alkotott képet minősíti részemről.

  9. Ez a trailer egyrészt zseniális, másrészt meg annyira fröcsög belőle az önirónia ebből a pár percből is, hogy – megkockáztatom – ebből a szempontból tudja hozni a három abszurd zsenialitását.

    Ahogy a csaj sorolja a filmeket az PRICELESS. :D

  10. Azért, csakhogy a védelmére keljek, én pont ellenkezőleg vagyok Haydennel, mert nálam ő egy grandiózus pluszt jelent, de hát kinek ki, ugyebár. Meg úgy nekem konkrétan az egész cast pont elég ahhoz, hogy jegyet váltsak rá, hiába nekem önmagában már az eladta a filmet, hát ha még jó is lesz hozzá, akkor csak örülni tudok, és egy szavam sem lehet. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.