Újra Scream 4

A minap kikerült trailer nem az amerikaiaknak volt szánva, de majd most megmutatják, mi a dörgés. Sejtelmes feliratok, Courteney Cox és a többiek, ahogy kell.

HD a nagyoknak.

human
írta
2011. 01. 21. 16:30
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Újra Scream 4” bejegyzéshez

  1. Nem bőrt nyúznak.
    Új trilógia lesz.
    4-5-6.
    Ez az egy sorozat az amiért nem kár akármennyi folytatást csinálnak, mert ZSENIÁLIS ahogy meg van csinálva!

  2. Dagobert: eddig is magukat parodizálták – a három erre kitünő példa, ahol a filmben az első Sikoly ‘mozisított’ Döfését folytatták a háttérben – beszarás volt az egész. :DDDD

  3. Siman moziban nezos, azert tobb trailert nem nezek meg.
    Cox, meg annyira egykarakteres szineszno, hogy egyszeruen szeretni valo: Monica, Jules, itt meg akarmilyen neven fut: egyre megy :)

  4. Messze a legpofátlanabb horrorszeű-thriller szériák egyike a Scream.Immár 4 alkalommal adják el ugyanazt a barmok.Erre egyáltalán nem leszek kiváncsi.Vártam volna,hogy hátha valami más oldalról közelítik meg az alapötletet,de ilyenről szerintem szó sincs, a régi sikoly klisék, a csupa régi pofával.Ha nosztalgiáznék,miért kéne megnézni ezt az uj szar,mikor ottvannak a 90% ban ugyanez régi részek.Ez a film mozira pénzkidobás.

  5. Baszki, mintha egy az egyben a Scary movie trailer-ét láttam volna… :D Az volt ennyire jó paródia, vagy csak a Sikoly alkotói ismétlik pofátlanul önmagukat?

  6. “a régi sikoly klisék, a csupa régi pofával”

    Igen, csak hárman szerepelnek majd a filmben.

    “Ez a film mozira pénzkidobás.”

    Akkor én pont ezt fogom tenni áprilisban. És valószínűleg jól fogok szórakozni,aztán meg még több pénzt dobok ki a DVD-re.

  7. Az igazság az, hogy én várom, és külön tetszik, hogy ki tudják röhögni magukat, a másik, hogy Wes Cravennek, ez már csak öröm forgatás, és ami még fontos, hogy ez az ember már tett le annyit az asztalra, hogy ne úgy beszéljünk róla, mint egy darab sz*rról! De ez csak az én szubjektív véleményem…mondjuk abban, hogy az én véleményem, már benne van az is, hogy szubjektív.:D Ennyi a lényeg, tudd kiröhögni magad és ha ehhez még van egy hatalmas büdzséd is…:))

  8. Úristen!Neve Campbellnek szinte 100%ra sikerül hozni ugyanazt a gagyi alakítást,mint a többi részben.Az meg hogy a killeket feltszik közben a netre,az ultragagyi-vagy csak tini.Valszeg a 16 év körüli emberkéknek nagyon be fog jönni.Akik anno nem mehettek be a moziba az elözö részekre :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.