A Scre4m posztere

A Yahoora érkezett. Klasszikus téma, friss dátum. AZ előzetesek a címkét követve simán megnézhetőek.

New decade. New rules.

Scre4m posztere

human
írta
2011. 02. 01. 05:12
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “A Scre4m posztere” bejegyzéshez

  1. csak engem irritál amikor egy “A” betű helyére 4-est írnak? Mert szerintem totál nem hasonlítanak egymásra.

  2. kennyflevi: ez még elviselhető, ha tudod, hogy az 5-össel miket szoktak bűvészkedni. Lásd 5ive Days to Midnight, 5nal Destination…

  3. Ha igazán meg akarnának lepni, akkor már az első 5 percben kinyírják valamelyik korábbi főszereplőt. :D

  4. szerintem a négyessel semmi baj a címben Kennyflevi. Annál kellemetlenebb a középen terpeszkedő 4-es és a kikukucskáló Neve-Courtney-Drew-Jada klón arc egyveleg( legalábbis mindig kerestem, hogy kinek az arca igazából, na jó ez lehet hogy most tényleg Neve arca)
    Az első film plakátjai jók voltak, aztán a többinél is tetszett hogy csak a szereplők vannak rajta, nem túl lihegős, egyszerű és érezteti a B-movie stílust)de ez a bénán blőrözött olcsón effektelt négyes luk, hát nem tudom ez is érezteti de inkább a videó kategóriát:). Platschunak meg igaza van abban ha nagyot akarnak dobbantani, meg meglepni még negyedszer is, akkor öljenek meg valakit a főcím előtt, valakit akit ismertünk már az előző részekből, de kit, mert én azért élvezem a maradék gárdát. Mondjuk lehetne Sidney apját…bár az nem elég ütős.Ja és mellesleg elképzelésem sincs mit tudnak az 5-6-ban majd kihozni, remélem nem előzményeket..)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.