Hófehérke iz da shit

Jelenleg 3 film tart az előzetes munkáinál. Forgatókönyvírók és casting halászatok. Minek ennyi film róla, pont most, egyszerre? Ki tudja.

A Disney Snow and the Seven címmel irat Michael Arndttal egy forgatókönyvet épp. Ide Natalie Portman a tervük a főszerepbe.

Közben készül a Snow White and the Huntsman, amiről legutóbb Viggo Mortensen és Charlize Theron (egyikőjük sem a Hó) casting híre érkezett. Épp Kristen Stewarttal tárgyalnak a főszerepért.

És a lényeg, hogy Brothers Grimm: Snow White címmel Tarsem Singh alkot, aki a gonosz királynő szerepére épp Julia Roberts-szel tárgyal.

Ugye kitalálható, hogy melyikért kell izgulni.

8 hozzászólás a “Hófehérke iz da shit” bejegyzéshez

 1. Inkább a Tarsem Singh féle verzióba kéne N.Portman, valahogy még jobban érdekelne.
  Julia Roberts? Oké, jó színésznő, de mint gonosz? Érdekes lehet…és persze jó is.
  Meglátjuk.

 2. Én inkább Neil Gaiman: Hó, tükör, almák c. novelláját szeretném megfilmesítve látni – de sajnos senki sem annyira bátor… >:)

 3. dracoo: Hú, az tényleg durva lenne… :D De sajna valóban nem merné senki vászonra vinni, hiszen annyi tabutémát érint, ráadásul felborít minden hagyományt ezzel a mesével kapcsolatban…
  Amúgy engem is a Tarsem Singh-féle verzió érdekel. A Zuhanás eszméletlen volt, jó lenne valami újat látni tőle! :)

 4. Én sem értem miért kell ennyi film hirtelen ebben a témában de hát ők tudják, de hamár Gaiman és nagyon megnéznék egy filmet az Amerikai Istenek című könyvéről, máig a kedvenc olvasmányom

 5. Robertsel nálam nagyon betaláltak, így aztán pláne könnyű lesz utálnom a gonosz királynét. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.