29 hozzászólás a “The Amazing Spider-Man lesz a reboot címe” bejegyzéshez

  1. Nem vagyok annyira oda ezért a vegyes színű ujjak jelmezért, de ez nagyon profi fotó lett. Most végül a gyík lesz az ellenfél?

  2. Már volt róla szó, hogy van neki a csuklóján valami, ami valószínű, hogy a hálóért felelős, és tényleg van neki!:) De ha nem genetikailag lesz pókember, hanem csak beöltözik, akkor nem lesz valami hiperszuper erős!:)

  3. Jaj ne már, az eredeti képregényekben se attól Pókember mert ilyen hálófonó mirigyes ratyiságok vannak a csuklóján. Az csak a régi filmek baromságai voltak… de még mekkorák. Ettől függetlenül a pók erejének emberre szabot sokszorosát birtokolja, (pl. akár egy autó ajtaját is ki tudja tépni tövestül) pókösztön, falon mászás. Ez mind megvan neki, a hálóvetőt viszont maga fejleszti ki, patronok kellenek a működtetéséhez, ami fogyóeszköz, ergo, baromi izgalmas dolgok keverednek ki általában abból, ha pl.: már nincs egy se. Mit tanítanak a mai kölköknek, hogy még ezt se tudják? Durván alap. Ez van ha gyökér filmadaptációk jelennek meg.

    Ez a cucc/kép, meg bitangul állat.

  4. A Csodálatos Pókember, na végre, a cím is tetszik.
    Remélem végre vicces is lesz a film, mert póki beszólásai általában odavertek a képregényben, és ez nem jött vissza a filmekben.
    A ruha is bitang jó, és igen a hálóvető az ilyen Peter Parker által tervezett, nem a karjából nő ki.

  5. Nagyon jó a cím, a ruha, a póz. Nagyszerű, hogy a képregényhez közelít mind, remélhetőleg a vicces beszólások sem fognak elmaradni!
    A hálóvetől elhagyása Raimi-ék remek döntése volt szerintem. Így könnyen abba a hibába eshetnek, hogy “jaj, itt kevés a feszültség… ürüljön ki a hálóvető!”

  6. Az előző adaptációk nekem fájjó pontok voltak, mert gyerekkorom egyik kedvenc képregényhőse volt… a csuklós mirigyes valami már akkor se tetszett, nem volt hiteles még gyerek szemmel se. Ez a ruha is jobban bejön, valahogy elhiszem róla, hogy ruha :D
    várjuk már az a lényeg… ja és a viccek tényleg jöhetnek…

  7. Nekem a cím is teljesen elfogadható, így a képpel együtt immár az előzőeknél jobban sikerült feldolgozással kecsegtet.

  8. A kép nagyon süti, bár én az eredeti képregénybeli jelmez híve vagyok de ez se gyalázza meg azért azt csak kicsit máshogy értelmezi. És igen, sok sok vicces beszólást pókitól!!!!

  9. Sol:
    Én úgy tudom, hogy a képregényekben már jó pár éve nem a hálóvetős szerkezettel nyomul a póki, most nem tudom, hogy a Brand New Day előtt, vagy utánról van szó.

  10. a kép jó, a ruha állati jó, a hálóvetőnek meg baromira örülök. a cím is jó, de azért magyarul érdekes. nekem nagyon nem meggyőző a “csodálatos pókember”. mintha valami bűvészmutatvány lenne.

  11. hálóvető: pipa. a kép kurvajó, a jelmez is tetszik, mondjuk nekem kicsit ben reilly jelmezére hasonlít, bár lehet, hogy csak a színes ujjal miatt :D

  12. Tetszik a ruha zsír a kép is.Remélem végre jönnek az ütős beszólások, kicsit darkosabb lesz,és nekem hiányzik a pókösztön fontos szerepe és megjelenítése az eddigi részekben.A hálóvető erősen megoszt engem is.Az tényleg igaz,hogy eredetileg:Parker design,de úgy rémlik,hogy újabban már testrész,nekem bejött így is.

  13. Nem rossz, sőt nagyon jó ez a kép. Bennem baromi mély nyomott hagyott h pókinak csak úgy jött a kezéből a háló, pedig tisztán emlékeztem, h azt ő csinálta… De végre belátják h így lesz jó :D

  14. nekem a kék tenyér nagyon nem gyere be, de ettől függetlenül jobban néz ki, mint a tobey féle széria, aminek már az első részén majdnem elhánytam magam. azért a premierre még nem megyünk ki.

    és milyen ember az, aki nem tudja, hogy a hálóvetőt ő tervezte (meg még egy csomó másik kütyüt) magának? mondjuk gondolom olyan, aki azt hiszi, hogy rozsomákot farkasnak hívják.

  15. Huhh… Szerintem borzalmas milyen pókember képregény film adaptációk születnek… Egyik sem hű az eredeti képregényhez… Lehet, hogy ez a ruha menő, de a képregényben ez a ruha a klónos sztorinál volt jellemző. Borzalmas, hogy senki se csinál egy normális adaptációt.
    Ha már adaptáció akkor legyen rendesen megcsinálva, ne csinálják már össze-vissza az egészet… 100x jobbat csinálnék, mint a filmesek. Ennyit erről, lehet, hogy jobb film lesz, mint a Tobey féle, de hogy ez sem hű adaptáció az biztos… Ez valami más, de nem az eredeti pókember.. Ráadásul a színészek se túlságosan hasonlítanak az eredeti képregény szereplőkhöz… Pl. Gwennek szinte fehéres a haja, amikor a sorozatban szőke volt. Most mondhatjátok, hogy a ruha, meg a hajszín mellékes, de akkor ne várja senki a filmtől, hogy vissza kapja a pókemberes érzést. És így szokott kezdődni, pár dolgot változtatnak, aztán puff neki még többet és oda az egész… Na mindegy reméljük, hogy jobb lesz, mint a többi pókis film, mert azok annyira rosszak, hogy azt el se lehet mondani…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.