Emberek: Bourne, Prometheus, Jancsi és Juliska

Bírom az ilyet. Tudjátok lesz az új Bourne film, ami nem folytatás vagy Bourne újracasting, hanem egy új hőst helyeznek a Bourne univerzumba. Na most kijött, hogy elvileg kik hajtanak a szerepre: Jake Gyllenhaal, Tobey Maguire, Garrett Hedlund, Taylor Kitsch, Kellan Lutz, Joel Edgerton, Josh Hartnett, Paul Dano, Michael Pitt, Oscar Isaac, Michael Fassbender, Luke Evans, Alex Pettyfer, Benjamin Walker. És ez a short list. LOL.

Közben az Alien preqelként ismert Prometheus castjába csatlakozott Kate Dickie, Idris Elba és Sean Harris.

Peter Stormare pedig a Hansel & Gretel: Witch Hunters-ben, avagy a Jancsi és Juliska: boszorkányvadászokban fog feltűnni.

7 hozzászólás a “Emberek: Bourne, Prometheus, Jancsi és Juliska” bejegyzéshez

  1. Elég szép ez a “short list” :)Az jönne be,ha mondjuk Hartnett lenne a befutó,vagy Fassbender.Maguire mint akcióhös lenne a legnagyobb fail…

  2. Szerintem Josh Hartnett egy nyálgép (elnézést attól, aki szereti), oké, hogy Black Hawk Down, de egyáltalán nem tudom elképzelni mint egy már-már programozott CIA-hitmant.
    Gyllenhaal, Fassbender, Pettyfer jó lenne. Maguire-t én sem értem, hogy mit keres a listán.

  3. Hát azért ez a lista lehet 2-szer ilyen hosszú is akár ha értelmes név meg nem szerepel rajta.
    Na jó azért akad 1-2:)

  4. Kitsch, Edgerton, Fassbender aki jó lenne szerintem. Bár az abszolút befutó Fassbender. El sem hiszem hogy ez a lista igaz lehet. Tele van óvodásarcú srácokkal. Sehogy sem tudom elképzelni egyiket sem egy ilyen szerepre.

  5. Hát, egyik jelöltből sem tudom kinézni az akcióhőst. Mondjuk anno Matt Damon is furcsa választásnak tűnt. Viszont ez az új hős behozatala olyan jellegű folytatásnak tűnik, mint amilyen előzménynek egyelőre a Prometheus ígérkezik az Aliennek.

  6. Azert Hartnett nekem egeszen jo volt a Lucky Number Slevinben es a SinCityben. Ot jobban el tudom kepzelni mint Pokembert aki nagyon komolyan nezha ol. (Hacsak nem Best Kiss Awards-ra mennek, de akkor meg ott a Buzi Cowboy is.)
    Transformers LadiesMan127 gyerek nem kell!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.