Dylan Dog-előzetes

Hosszú idő után végre megkapta a rendes amerikai előzetesét is a film. A trailer szerint Dylan Dog az a csávó, akit a természetfeletti lények is elfogadnak közöttük rendtevőnek.

Kicsit úgy néz ki, mint a Constantine és egy közepes Supernatural rész egyvelege. Ez utóbbi lehet, hogy a rengeteg sorozatból átugró szereplő miatt van így.

HD a nagyoknak.

human
írta
2011. 03. 07. 09:01
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Dylan Dog-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ahogy mondod.
    Egy ilyen ötlet alapján inkább egy sorozatot néznék meg, filmnek rövid lesz.

  2. Sajnos nekem is inkább egy költségesebb sorozatrésznek tűnik, mint mozifilmnek.

  3. Tényleg kicsit sorozatszerű néhol, de azt ne hagyjuk ki, hogy amugy ez egy kultikus olasz képregény megfilmesítése(csak a rend kedvéért mondom)

  4. Nekem a Hellboy ugrott be elsőre. Engem egyébként meggyőzött az előzetes. Ha nem is lesz kiemelkedő alkotás, de jónak tűnik így első ránézésre.

  5. Végig sem olvastam human ajánlóját, csak utólag, felismerve, hogy ugyanaz jutott eszébe erről a kedvcsinálóról. Elsőre azt gondoltam ugyanis, hogy milyen szórakoztató kis sorozatpromot hoztak össze jelenleg tényleg hiánypótlásként. Aztán rá kellett jönnöm, hogy a filmbuzin és nem a junkie-n nézem azt az előzetest, mert ami valahol kábelen egy szépreményű, humoros horror-fantasy lehetett volna a mozivásznon, sajnos gagyi.

  6. nem néz ki ez olyan rossznak… örülök, hogy más is ismeri az alapanyagot, így nyilván nem én vagyok az egyetlen, aki szomorúan veszi észre, hogy Grouchonak nyoma sincs (a rend kedvéért: a képregényben nem egy nyikhaj Dylan Dog segédje, hanem Groucho Marx). kár, hogy így alakult, hatalmas ziccer lehetett volna egy megfelelő színésszel

  7. Egy közepes Supernatural szintjét sem nagyon ütötte meg nálam így első ránézésre. Tuti kihagyom.

  8. Jó hogy kevésbé ismert képregényeket is feldolgoznak, de ez nekem is gyenge. Főleg a démonos rész, milyen már.

  9. Nekem kellőképpen komolytalannak, értsd önirónikusnak tűnik. Nem kell annyira vérkomolyan venni, és akkor tuti jó szórakozás. Merthogy annak is készült, szvsz.

  10. Őt már a Chuck-ban is utáltam a nyálas fejével, de itt ezek között a lények között határozottan vicces. :) Akarom mondani röhejes!

  11. Sose gondoltam volna, hogy film lesz Dylan Dog-ból.
    Több, mint 10 éve találkoztam Dylan Doggal Olaszországban, megtetszett a név, azóta gyakorlatilag mindenhol ez a nickname-em. Függetlenül a ténytől, hogy gyakorlatilag soha nem olvastam a képregényt, noha megvan 2-3 rész.
    Bocs a habzó nyálért, amit elétek öntöttem, de ki a plüs macijához, ki a konzoljához, ki a nickname-jéhez kötődik.
    Na, szóval, kíváncsian várom a filmet.
    Üdv,

    dylandog

    ja, és traierről: vicces, popcornos. amennyit azért mégis olvastam belőle, nem épp a humoros fajtának tűnt, de a “Hi! I’m Marcus and I’m dead.” azért ütött.

  12. Érdekes, lehet h megnézem.
    DEeeeee az a boxer nekem Constantine utánérzés, picit.

  13. A Dylan Dog az egyik legismertebb európai képregény (már évtizedek óta megjelenik – Magyarországon érthetetlen módon nem). Ellentétben a gyengeelméjű tipikus nyugati termékekekkel, pld: Superman, Spiderman, Batman… ez nem, hangsúlyozom NEM AKCIÓS képregény. Tele van filózófiával, fantasztikus szöveggel, művészi rajzokkal és sokszor igen lírai. Többek között Olaszországban borzasztó felháborodást keltett a film. A kultikus képregény ilyen feldolgozása szentségtörés. Az igazi Dylan Dog nem tud verekedni, nem szokott szörnyeket kiütni, nem testépítő, ritkán lövöldözik… a képregény egyébként Londonban játszódik… a gyengeelméjű amerikaiak vagy nem fogták fel az eredetit vagy el sem olvasták. A film gyártóját be kelleni perelni!!!!

    (Dylan Dog-gyűjtő)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.