Fck it: Madness, Iron Man 3, Svarci, Hófehérke, Mission Imp.

Úgy néz ki ugrik a Lovecraft-feldolgozás, az At the Mountains of Madness. A készítő Guillermo del Toro kapja a hátsójába az Universal baromságait, így nekiugrott inkább egy másik filmnek, a Pacific Rimnek. Az a fő baja, hogy a stúdió bele akar szólni pár dologba, mivel nekik nem tetszik az R besorolás és a befektetendő pénz mennyisége, Toro pedig nem enged, mert ‘ezt a filmet akarja megcsinálni, nem pedig egy At the Mountains of Madness című másikat’.

Hogy jó hír is legyen a blokkban lássuk Shane Black mit ejtett el az általa rendezendő Iron man 3-ról. Egyrészt azt, hogy nem csak rendezi, de írja is a filmet. Szerencsére. Aztán pedig azt, hogy Tom Clancy-szerű akcióthriller lesz, valódi ellenfelekkel, nem pedig Whiplashokkal.

Arnold azt mondta, hogy már vagy 15 filmet felajánlottak neki. Terminátorok, Predátorok, Menekülő ember remake és hasonlók. Nem valószínű, hogy ezzek közül bármelyikkel kezdi, mert sejtelmesen egy képregényfilmre utalt. Még március vége felé bejelenti majd, hogy pontosan mi ez a projekt.

Kristen Stewart lesz Hófehérke a sok készülő Hófehérkés film közül a Snow White and the Huntsman címűben.

Simon Pegg azt mondja, hogy amolyan újjászületés lesz az új Mission Impossible-film. A rebootot nem merte kiejteni? Új életet lehel a halódó (bár a harmadik rész ász volt) franchiseba.

18 hozzászólás a “Fck it: Madness, Iron Man 3, Svarci, Hófehérke, Mission Imp.” bejegyzéshez

  1. A Hófehérkés híren kívül mindegyik másiknak örülök. Hál’Isten Del Toro pucájában van elég vér, hogy ellent mer mondani a stúdió hülyeségeinek.

  2. Mountains of Madness-ért baszki, de kár. Kapja be a Universal.
    Shane Black egy tökös pacák, az összes filmjét bírom, de ez a TomKlenki dolog baromi hülyén hangzik még.
    Arnoldnak meg már ideje volt.
    És nagyon ász volt az M:I3, akinek Philip Seymour Hoffmannal és a hidas jelenettel TV filmes volt, az hülye. Vagy nem is látta a filmet.

  3. Már nagyon vártam a Mountains of Madness-t Del Toro-tol, erre tessék.
    Köcsög stúdió már megint bekever! De inkább ne készüljön el, ha stúdiós filmet akarnak, és nem Del Toro-st.

  4. At the Mountains of Madness — sajnálom a dolgot, de néha jobb időben nemet mondani, mint önként gallért rakni a nyakunkba. Ezt remélhetően az önkényeskedő stúdiók is megtanulják egyszer…

  5. Én olvastam nemrég egy filmhírt, hogy Matthew Vaughn rendezne egy képregényfilmet, amiben nagypapa korú ex-szuperhősök óvnák a szuperunokákat a gonosz szuperszülőktől. Szerintem ez az lesz:)

  6. iron manre így kíváncsi leszek. a komoly ellenfél nagyon tetszik, csak közben downeynak írják jól meg starkot, mert nagyon sajnálnám ha a megszokott karakter átalakulna valami nagyon komolyba.

  7. Sztem az MI:3 távolról sem volt TV filmes.Del Toro munkájába meg jobban tenné a Universal,ha nem szólna bele.Azért tett már le az asztalra rendesen.
    Amitöl félek az a Shane Black féle IronMan 3.Ez a Tom Clancy-s akció thriller sztem hazavághatja az egész szériát.Legalábbis én megszoktam,és megszerettem az elöző filmek hangulatát.Egyedül az akció jelenetek számát,illetve hosszúságát kéne megnövelni.Remélem nem vágják haza az eddigi legjobb Marvel képregényfeldolgozást.

  8. Arni: nekem az Herk Mondo-ként adná mondjuk egy Alien: Mondo Pest filmrevitelében, akár mennyire is 0 storys bogárvadászatot hoznának össze belőle

    RDJ: itt meg elővehetnék már a Démon a palackban történetet ha emberit akarnak a közönséghez vágni.

  9. Nem birom elhinni, hogy ez a szerencsetlen Del Toro min megy keresztul! Szegeny! Ugy varnam mar azt a filmet! Nem ertem, hogy egy Del Toro kaliberu rendezonek miert kell bizonygatnia, hogy jo lesz az amit csinal! :(

  10. Arnold egy náci katonát fog játszani a visszatérő filmjében! Nem biztos, hogy főszerep, de szerep!

  11. Te Sol ! Figyelj már egy picit ! Attól még, hogy P.S. Hoffman van benne, az még nem azt jelenti, hogy ász a film. És ha egy jelenet mutatós, az sem menti meg a filmet attól hogy gagyi ne legyen. Ha ezek a tényezők számítanak nálad, bebizonyítottad, hogy gyorsétterembe simán elviszel randizni egy csajt.

  12. Nem Hoffman miatt lett jó szerintem is az MI3,de azért hozzárakta a részét.Elég jó volt ahhoz,hogy ne ugy jöjjek ki a mozibol hogy nem érte meg a pénzt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.